رئیس شرکت آب و فاضلاب شهری بروجرد:
۳۰ هزار انشعاب فاضلاب در بروجرد به مشترکان واگذار شده است
رئیس شرکت آب و فاضلاب شهری بروجرد گفت: ۳۰ هزار انشعاب فاضلاب در بروجرد به مشترکان واگذار شد و فاضلاب شهری در ۱۱ محله انجام شده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ "حبیب اله حدادی" رئیس شرکت آب و فاضلاب شهری بروجرد در گفت و گو با سفیر افلاک گفت: در حال حاضر فاضلاب شهری در 11 محله و شهرک بروجرد انجام شده و30 هزار انشعاب فاضلاب در بروجرد به مشترکان واگذار شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیر افلاک,,
وی اضافه کرد: از ابتدای اجرای این طرح تا کنون 30 درصد کار پیشرفت داشته و برای اتمام این طرح حدود 400 میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
,,
حدادی اظهار داشت: با توجه به این که 100 هزار انشعاب در بروجرد وجود دارد اما تا کنون تنها یک سوم انشعابات وصل شده و بیش از 60 درصد فاضلابها از طریق چاه های جذبی، دفع می شوند.
,,
به گفته وی کمبود اعتبار یکی از مشکلات روند کُند اجرای این پروژه شده و علت اصلی روند کند این طرح، افزایش قیمت ها می باشد به طوری که طی یک سال گذشته تنها سه هزار انشعاب به مشترکان واگذار شده است.
,,
رئیس شرکت آب و فاضلاب شهری بروجرد با اشاره به هزینه نصب انشعاب افزود: این هزینه برای منازل متفاوت است و تلاش شده تا هزینه این انشعاب برای شهروندان اقساطی شود.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه