logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  2. ایران به دورانی که دشمن، آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  3. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  4. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  5. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  6. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  7. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  8. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  9. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  10. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  11. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  12. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  13. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  14. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  15. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  16. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  17. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  18. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  19. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  20. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد

به همت منابع طبیعی صورت گرفت؛

اجرای طرح توانمند سازی جوامع محلی در روستای راویز رفسنجان+تصاویر

اجرای طرح توانمند سازی جوامع محلی در روستای راویز رفسنجان+تصاویر
طرح توانمند سازی جوامع محلی اداره منابع طبیعی شهرستان رفسنجان در روستای راویز با مشارکت مردم و ارگان های دولتی برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رضا شادمان تسهیل‌گر طرح توانمند سازی جوامع محلی اداره منابع طبیعی شهرستان رفسنجان در گفت و گو با خبرنگار راه آرمان در خصوص اجرای طرح توانمند سازی جوامع محلی اظهار داشت: این طرح از مرداد ماه امسال از طرف سازمان جنگل ها و مرات آبخیزداری کشور کلید خورد اما در استان کرمان با هم و غمی که مدیر کل منابع طبیعی استان برای برگزاری هرچه بهتر این طرح داشت با دوماه تاخیر برگزار شد و الان در سطح کشور استان کرمان در برگزاری کمی و کیفی دوره ها رتبه برتر را کسب کرده است و شهرستان رفسنجان هم جزو شهرستان های برتر استان به حساب می آید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, راه آرمان,


وی افزود:با توجه به بحران آب و خشکسالی های پیاپی مقام معظم رهبری نگاه ویژه ای به بخش آبخیز داری داشتند و از این بابت بودجه ای را از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی به اقدامات آبخیزداری اختصاص دادند که قبلا اقدامات سازمان جنگل ها و مراتع صرفا در بخش کارشناسی بوده اما الان تصمیم بر این شده است که از دانش و تجربه بومی افراد در اقدامات آبخیزداری استفاده کنند و کارهایشان براساس تجربه باشد و از طرفی مشارکت نیروی انسانی هم باشد.

, ,
,

, ,

شادمان خاطر نشان کرد: از دوماه قبل کارمان را در حوزه ی آبخیز روستای راویز شروع کردیم و خیلی خوب کار کردیم و بعد از تعامل با دستگاه های اجرایی و ضمن بحث مشکلات حوزه و تشریح طرح خواستار همکاری همه جانبه دستگاه های دولتی شدیم و نتیجه این را در برگزاری کارگاه مشارکتی دستگاه های دولتی که شامل اداره منابع طبیعی , هلال احمر آتش نشانی , اورژانس , شرکت مس و مردم در راستای طرح توانمند سازی جوانان محلی دیدیم.
وی افزود:برنامه ما به این شکل بود که در راویز کوهپیمایی داشتیم و انجیوهایی مثل دوست داران طبیعت و کوهنوردان رفسنجان هم با ما بودند بعد از کوهپیمایی بذر کاری داشتیم که با مشارکت مردم محلی و دوست داران طبیعت و کوهنوردان در راستای طرح بیومکانیک منطقه صورت گرفت.
شادمان در خصوص اجرای طرح بیومکانیک منطقه عنوان داشت:این طرح از اعتبارات صندوق توسعه ملی است که در ۹۰ هکتار آبگیر و بذرکاری جهت مبارزه با فرسایش و رسوب
انجام میشود.

,
,
,
,


وی یکی از اهداف این طرح را مشارکت مردم در کارهای آبخیزداری خواند و گفت:در این طرح با بذرکاری که مردم انجام دادند جلوه خوبی را از مشارکت مردم در طرح های اداره منابع طبیعی در راستای طرح توانمند سازی جوانان محلی مشاهده کردیم.

, ,
,

شادمان همچنین خاطر نشان کرد: در این طرح ما توانستیم از افراد بومی استفاده کنیم و با توجه به تعاملات صورت گرفته کارگاه های آموزشی جهاد کشاورزی با روش مبارزه با زنبور مغزخوار بادام ,آموزش های هلال احمر در خصوص کمک های اولیه و امداد و نجات با توجه به استعداد منطقه و بحران هایی همچون زلزله,سیل و از طرفی اداره آتش نشانی و یگان حفاظت اداره منابع طبیعی در خصوص آموزش اطفاء حریق با توجه به مستعد بودن منطقه بود که بیشترین حریق را در منطقه راویز داریم.
وی در پایان مطرح کرد:پیگیر هستیم که فاز دوم طرح شروع شود که بیشتر در این خصوص با ارگان های دولتی و مردم همکاری کنیم و در راستای طرح توانمند سازی جوانان محلی قدم مثبتی را برداریم و به فرمایشات مقام معظم رهبری لبیک گوییم.

,
,

, , , , , , , , , , , , , , , ,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه