با پیگیری نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی انجام شد؛
تأمین ۳ دستگاه دیالیز کلینیک جواد الائمه(ع) کرمان
با پیگیری محمد مهدی زاهدی نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی سه دستگاه دیالیز به کلینیک اختصاص یافته و آماده واگذاری به این مرکز می باشند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد مهدی زاهدی در گفتگو با راه آرمان ؛ اظهار داشت: در بازدیدی که از کلینیک جوادالائمه (ع) کرمان داشتیم، کمبود دستگاه دیالیز و در پی آن عدم پذیرش بخش عظیمی از بیماران دیالیزی مشاهده گردید.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, راه آرمان ,نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: با توجه به قیمت بالای دستگاههای دیالیز و عدم توان پرداخت آن از سوی این مرکز، سریعا مشکل مورد نظر را از طریق نشست با مدیران بنیاد امور بیماری های خاص و مسئولان وزارت بهداشت و درمان پیگیری نمودیم.
,وی خاطرنشان کرد: با پیگیری های صورت گرفته، ۳ دستگاه دیالیز طی نامه معاون هماهنگی و امور استان ها به این کیلینیک اختصاص و آماده واگذاری می باشند که با ارائه مدارک لازم هرچه سریعتر نسبت به دریافت آن اقدام نمایند.
,زاهدی عنوان کرد: در این شرایط سخت اقتصادی باید تمام هم و غم خود را جهت آسایش و رفاه مردم به کارگرفته و همچنین دغدغه ای در رابطه با نبود امکانات مورد نظر جهت درمان بیماری آنها وجود نداشته باشد.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه