logo
جمعه 24 مهر 1405 | جمعه 16 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

موافقت یوفا با استفاده از VAR در مرحله حذفی لیگ قهرمانان

موافقت یوفا با استفاده از VAR در مرحله حذفی لیگ قهرمانان
بالاخره مقاومت الکساندر سفرین شکست و یوفا یک سال زودتر از موعد از سیستم کمک داور ویدیویی در لیگ قهرمانان استفاده خواهد کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛الکساندر سفرین، رییس یوفا طی روزهای اخیر تغییرات مهمی را در این سازمان اعمال کرده است. پس از تایید برگزاری تورنمنت جدید فوتبال اروپا، یوفا از مرحله حذفی لیگ قهرمانان فصل جاری از سیستم کمک داور ویدیویی استفاده خواهد کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
به گزارش موندو دپورتیوو، الکساندر سفرین، رییس یوفا قصد داشت تا از فصل 20-2019 از سیستم کمک داور ویدیویی در لیگ قهرمانان استفاده کند اما وی در ادامه احتمال استفاده از این سیستم در ادامه فصل را رد نکرد. در نهایت، امروز در جلسه شورای اجرایی یوفا در دوبلین ایرلند، مقرر شد که سیستم کمک داور ویدیویی از مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان فصل جاری استفاده شود. سفرین به استفاده از سیستم کمک داور ویدیویی در جام جهانی نیز بی میل بود اما در نهایت از این سیستم در جام جهانی استفاده شد.
,
 
,
سیستم کمک داور ویدیویی برخلاف عقیده رییس پیشین (میشل پلاتینی) و بی میلی رییس فعلی، توانسته تا از رخ دادن اشتباهات داوری بسیاری جلوگیری کند. تا جایی که امروز روبرتو مانچینی، سرمربی تیم ملی ایتالیا که خود مخالف سیستم کمک داور ویدیویی بود، اعلام کرد که همیشه از این سیستم باید در فوتبال استفاده شود.
,
 
,
منبع: طرفداری
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه