پخش «شورشیرین» در رسانه ملی به کام تهیه کننده اش تلخ شد

پخش «شورشیرین» در رسانه ملی به کام تهیه کننده اش تلخ شد
تهیه کننده فیلم «شور شیرین»، گفت: رسانه ملی در نحوه نمایش فیلم «شور شیرین»، ضربات جبران نا پذیری را به این اثر سینمای دفاع مقدس وارد کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا ابراهیم اصغری در گفت وگو اختصاصی با خبرنگار «دیارباران»، در اعتراض به نحوه پخش فیلم «شورشیرین» از شبکه  سوم سیمای جمهوری اسلامی ایران، گفت: بعد از دو سال حضور در صف انتظار نمایش این فیلم در رسانه ملی، متاسفانه سکانس های این فیلم جابه جا پخش شد و ساختار بی سر و ته ای به فیلم داد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, «دیارباران»،,

رسانه ملی در نمایش «شور شیرین» ضعف بی شماری داشت

, رسانه ملی در نمایش «شور شیرین» ضعف بی شماری داشت ,

وی با تاکید بر اینکه صدا و سیما در نمایش فیلم «شور شیرین» ضعیف عمل کرد، افزود: این نمایش ضعیف ضربات جبران ناپذیری را به فیلم وارد کرد که جبران آن بسیار سخت خواهد بود.

,

«شور شیرین» روایت گر شخصیت شهید کاوه است

, «شور شیرین» روایت گر شخصیت شهید کاوه است ,

تهیه کننده «شورشیرین»، با اشاره به اینکه این فیلم اثری در روایت شخصیت شهید کاوه است، بیان کرد: چهره های شاخص دفاع مقدس باید به عنوان الگو های ارزشی بزرگ به جامعه معرفی شوند.

,

وی اضافه کرد: رسانه ملی در کنار سینما وظیفه انعکاس ارزش های دوران دفاع مقدس را بر عهده دارد .

,

اصغری در خاتمه خاطر نشان کرد: نشر فرهنگ دفاع مقدس در شرایط فعلی جامعه  با توجه به تلاش دشمن در جبهه جنگ نرم لازم و ضروری است.

,

انتهای پیام/ص

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه