رئیس تعزیرات حکومتی بروجرد:
پرونده تخلف برای سه نانوایی بروجرد تشکیل شد
رئیس تعزیرات حکومتی بروجرد گفت: در راستای بازدید از نانوایی های بروجرد پرونده تخلف برای سه نانوایی بروجرد تشکیل شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ "کیومرث حسن پور" رئیس تعزیرات حکومتی بروجرد در گفت و گو باسفیر افلاک گفت: طی چند روز گذشته اکیپی متشکل از تعزیرات، صنعت و معدن، فرمانداری و بهداشت بازدید از نانوایی های بروجرد را انجام دادند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیر افلاک,وی اضافه کرد: در این راستا پرونده تخلف برای سه نانوایی به دلیل عدم رعایت دستورات بهداشتی، عدم درج قیمت در نانوایی و همچنین کم فروشی تشکیل شد.
,حسن پور اظهار داشت: نانوایی ها موظف هستند در وزن نانها دقت زیادی داشته باشند چرا که کم فروشی تخلف است و برخورد لازم صورت می گیرد و علاوه بر این همه نانوایی ها باید قیمت نان را در نانوایی درج کنند.
,به گفته وی با توجه به این که نان یکی از نیازهای اصلی غذایی مردم است، بازرسی ها، کنترل و نظارت بر واحدهای نانوایی این شهرستان تداوم دارد.
,رئیس تعزیرات حکومتی بروجرد تصریح کرد: کیفیت نان در بروجرد مطلوب است البته برای جلوگیری از تخلفات بهداشتی و کم فروشی نظارت های لازم صورت می گیرد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه