عضو کمیسیون برنامهوبودجه مجلس خبر داد؛
تأمین منبع درآمدی پرداخت پاداش بازنشستگان آموزشوپرورش
عضو کمیسیون برنامهوبودجه مجلس گفت: قانون بودجه تخصیص یک در صد درآمدهای شرکتهای دولتی به آموزشوپرورش در قانون دائمی مجلس را مصوب کرده و پس از تائید شورای نگهبان اجرایی میشود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد حسینی، نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس شورای اسلامی در گفتگو بادیار آفتاب؛ با اشاره به شرایط و مشکلات آموزشوپرورش در بخشهای آموزشی و طرحهای نیمهتمام در سطح استان و شهرستان گفت: در حال حاضر اصلاح قانون بخشی از مقررات آموزشوپرورش در حال تدوین و تصویب است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیار آفتاب,وی گفت: یکی از مباحث این است که بتوانیم در توانمندسازی حوزه آموزشوپرورش اقداماتی را انجام دهیم.
حسینی موضوع افزایش اعتبارات و درآمدهای پایدار این حوزه را تشریح کرد و افزود: قانون بودجه تخصیص یک در صد درآمدهای شرکتهای دولتی به آموزشوپرورش در قانون دائمی مجلس را مصوب کرده و پس از تائید شورای نگهبان اجرایی میشود و منبعی برای پرداخت پاداش بازنشستگان آموزشوپرورش محسوب میشود.
نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به استفاده بهینه از میزان فضاهای آموزشی اشاره کرد و افزود: اجازه تغییر کاربری برای املاک مازاد و مصرف درآمد این منابع در حوزه شهرستانی و استانی در قانون دادهشده تا مشکلات تجهیزات ازجمله هوشمند سازی، گازرسانی و اتمام طرحهای نیمهتمام مدارس مرتفع شود.
وی بیان کرد: در تهیه سند ملی تحول بنیادین آموزشوپرورش کوشش شده است تا با الهام گیری از اسناد بالادستی و بهرهگیری از ارزشهای بنیادین آنها و توجه به اهداف راهبردی نظام جمهوری اسلامی ایران، چشمانداز و اهداف تعلیم و تربیت در افق ۱۴۰۴ هجری شمسی تبیین شود.
در استان مرکزی بیش از دو هزار واحد آموزشی وجود دارد.
انتهای پیام/
وی گفت: یکی از مباحث این است که بتوانیم در توانمندسازی حوزه آموزشوپرورش اقداماتی را انجام دهیم.
,حسینی موضوع افزایش اعتبارات و درآمدهای پایدار این حوزه را تشریح کرد و افزود: قانون بودجه تخصیص یک در صد درآمدهای شرکتهای دولتی به آموزشوپرورش در قانون دائمی مجلس را مصوب کرده و پس از تائید شورای نگهبان اجرایی میشود و منبعی برای پرداخت پاداش بازنشستگان آموزشوپرورش محسوب میشود.
,نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به استفاده بهینه از میزان فضاهای آموزشی اشاره کرد و افزود: اجازه تغییر کاربری برای املاک مازاد و مصرف درآمد این منابع در حوزه شهرستانی و استانی در قانون دادهشده تا مشکلات تجهیزات ازجمله هوشمند سازی، گازرسانی و اتمام طرحهای نیمهتمام مدارس مرتفع شود.
,وی بیان کرد: در تهیه سند ملی تحول بنیادین آموزشوپرورش کوشش شده است تا با الهام گیری از اسناد بالادستی و بهرهگیری از ارزشهای بنیادین آنها و توجه به اهداف راهبردی نظام جمهوری اسلامی ایران، چشمانداز و اهداف تعلیم و تربیت در افق ۱۴۰۴ هجری شمسی تبیین شود.
,در استان مرکزی بیش از دو هزار واحد آموزشی وجود دارد.
,
انتهای پیام/
,
]
ارسال دیدگاه