مدیر پیاده‌راه‌های همدان:

قطار برقی در پیاده‌راه‌های همدان مستقر می‌شود

قطار برقی در پیاده‌راه‌های همدان مستقر می‌شود
مدیر پیاده‌راه‌های شهرداری همدان گفت: برای استفاده بیشتر سالمندان و یا توانیابان به صورت یکپارچه قطار شهری برای پیاده‌راه بوعلی، میدان امام و پیاده‌راه اکباتان در نظر گرفته شده که به زودی مستقر می‌شوند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سیدمصطفی موسوی در گفت‌و‌گو با نافع درباره عبور و مرو برخی از موتو سیکلت‌ها و یا خودروها در پیاده‌راه‌ها که ممکن است برای شهروندان مشکل‌آفرین باشد، اظهار کرد: از آنجا که چرخ‌های دستی در پیاده‌راه‌ها به ویژه اکباتان رفت‌و مد می‌کنند نمی‌توانیم همه کوچه‌ها را مسدود کنیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نافع,

وی افزود: از سوی دیگر برای عبور توانیابان راه بندهایی تعریف شده که متأسفانه موتورسیکلت‌ها از این گذرگاه‌ها وارد پیاده‌راه می‌شوند.

,

مدیر پیاده‌راه‌های همدان تصریح کرد: به دنبال ایجاد یک هماهنگی با راهنمایی و رانندگی برای برخورد قاطع با خودروها هستیم.

,

وی ادامه داد: با توجه به اینکه این مناطق به عنوان پیاده‌راه تعریف شده‌اند در صورتی که برخوردی با شهروندان صورت گیرد، راکب موتورسیکلت و یا خودروها نمی‌توانند از بیمه استفاده کنند.

,

موسوی با بیان اینکه خودروهای برقی برای استفاده از سالمندان، بیماران و افراد ناتوان تعریف شده، خاطرنشان کرد: از آنجا که یکی از هدف‌های پیاده‌راه‌ها حفظ سلامتی شهروندان و محیط زیست است انتظار می‌رود شهروندان برای استفاده از خودورهای برقی صف نکشند.

,

وی گفت: برای یکپارچه‌سازی حمل و نقل در پیاده‌راه‌ها از قطار برقی استفاده می‌شود که به زودی مستقر می‌شوند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه