معاون عمرانی شهرداری اصفهان؛

بودجه آسفالت ۳ برابر افزایش پیدا کرده است

بودجه آسفالت ۳ برابر افزایش پیدا کرده است
۶۰میلیارد تومان اعتبار برای آسفالت معابر اصلی و فرعی در سال جاری در نظر گرفته شده و از لحاظ ریالی بودجه آسفالت امسال نسبت به سال گذشته ۳ برابر افزایش پیدا کرده است که از نظر حجم آسفالت معابر ۲ و نیم برابر در مقایسه با سال گذشته رشد داشته است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از صاحب نیوز، معاون عمرانی شهرداری اصفهان با اعلام این خبر گفت: امسال برای آسفالت معابر اصلی و فرعی در قالب روکش، زیرسازی، ترمیم ،لکه گیری و درزگیری ۶۰ میلیارد تومان اعتبار اختصاص داده شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا , صاحب نیوز,
علیرضا قاری قرآن با اشاره به این که ۱۰ درصد از ۶۰ میلیارد تومان بودجه آسفالت در اختیار مناطق ۱۵ گانه قرارداده شده است اذعان داشت: ۹۰ درصد این بودجه برای آسفالت معابر اصلی و فرعی شهر تخصیص داده شده است.
,
معاون عمرانی شهرداری اصفهان با اشاره به تخصیص بیش از ۱۸ میلیارد تومان برای آسفالت معابر اصلی تصریح کرد: بالغ بر ۴۲ میلیارد تومان بودجه برای معابر فرعی با رویکرد محله محوری در نظر گرفته شده است.
,
وی با بیان این که ۸۰ درصد از حجم آسفالت در ۶ ماهه اول سال جاری انجام شده و مابقی در نیمه دوم سال صورت می گیرد اذعان داشت: با توجه به این که در نیمه اول سال وضعیت آب و هوا بر طول عمر و کیفیت آسفالت تاثیر مثبت دارد بیشتر حجم آسفالت در این مدت انجام شده است.
,


قاری قرآن به پیشرفت ۵۸درصدی روکش آسفالت معابر اصلی اشاره و اضافه کرد: تاکنون آسفالت تراشی و لکه گیری معابر اصلی ۴۰ درصد پیشرفت داشته؛ همچنین درزگیری معابر اصلی ۷۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.
وی افزود: تاکنون روکش آسفالت معابر فرعی ۹۲ درصد پیشرفته داشته و لکه گیری و ترمیم آسفالت معابر فرعی به صورت مکانیزه ۹۴ درصد پیشرفت داشته است.
معاون عمرانی شهرداری اصفهان با بیان این مطلب که زمان آسفالت تراشی معابر اصلی در شب ها از ساعت ۱۲ شب تا ۶ صبح صورت می گیرد ادامه داد: از لحاظ ریالی بودجه آسفالت معابر امسال نسبت به سال گذشته ۳ برابر افزایش یافته و از نظر حجم آسفالت معابر ۲  و نیم برابر در مقایسه با سال گذشته رشد داشته است.

,
,
,
,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه