فرماندار خلیلآباد:
10 درصد مدارس خلیلآباد خشت و گلی و فرسوده است
فرماندار خلیلآباد با بیان اینکه 10% مدارس آموزش و پرورش فرسوده و خشت و گلی است، گفت: 30 درصد مدارس از نظر تحکیم بنا مشکل دارند که باید با همراهی خیرین و مردم و دولت نیز این مدارس بازسازی یا نوسازی شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از یار خراسانی، مجتبی شاکری ظهر امروز در نشست شورای آموزش و پرورش شهرستان خلیلآباد که با حضور اعضا در سالن کنفرانس آموزش و پرورش شهرستان برگزار شد، اظهار داشت: شورای آموزش و پرورش باید اتاق فکر هر شهرستان باشد که می تواند در راستای رسیدن به اهداف سند بنیادین، چالش ها و مشکلات این حوزه را شناسایی و برطرف کند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, یار خراسانی,وی با تأکید بر اینکه 10% مدارس آموزش و پرورش فرسوده و خشت و گلی است، خاطرنشان کرد: 30 درصد مدارس از نظر تحکیم بنا مشکل دارند که باید با همراهی خیرین و مردم و دولت نیز این مدارس بازسازی یا نوسازی شود.
,فرماندار خلیلآباد با بیان اینکه همه باید تلاش کنیم تا فضای امنی برای تحصیل دانش آموزان فراهم شود، تصریح کرد: در دولت تدبیر و امید سیزده میلیارد تومان در قالب 38 پروژه به آموزش و پرورش خلیلآباد تخصیص داده شده است.
,وی توجه به مسائل آموزشی را بسیار حائز اهمیت دانست و اذعان کرد: مدیران و مجموعه آموزش و پرورش نباید تمام توان خود را صرف موضوع ساخت و ساز کنند و باید به ارتقاء وضعیت آموزشی نیز عنایت ویژه ای داشته باشند.
,شاکری همچنین در ادامه ضمن گرامیداشت هفته مدارس غیر دولتی، عنوان کرد: مدارس غیر دولتی مظهر مشارکت مردم در ارتقاء و بهبود وضعیت آموزشی است.
,وی با تأکید بر اینکه سه روستای پاک هدف در شهرستان خلیلآباد وجود دارد که یکی از معیارهای روستای پک روستای عاری از بیسوادی است، تشریح کرد: در ریشه کن کردن بیسوادی در این سه روستا باید نهضت سواد آموزی با جدیت بیشتری وارد عمل شود.
,فرماندار خلیلآباد همچنین ابراز کرد: اعتبار ویژه ای در حوزه کاهش آسیب های اجتماعی برای آموزش و پرورش لحاظ شده که باید نسبت به جذب آن اقدام شود.
,,
نباید اعتقاد دانش آموز نسبت به معلم کمرنگ شود
, نباید اعتقاد دانش آموز نسبت به معلم کمرنگ شود,حجت الاسلام علی ناهیدی در این مراسم اظهار داشت: تقوا و پرهیزگاری و علم و دانش نیز در نظر اسلام از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
,وی همچنین اظهار داشت: همانطور که علم و دانش از یک فضیلت والایی برخوردار است افرادی که در این راستا گام بر می دارند و تلاش می کنند از یک جایگاه عظیمی برخوردار هستند.
,امام جمعه خلیلآباد با بیان اینکه اگر بخواهند به نوعی جایگاه دبیران و معلمان را تضعیف و کمرنگ کنند به صلاح جامعه علم و دانش و افراد دیگر نیست، تصریح کرد: نباید طوری عمل کنیم که اعتقاد دانش آموز نسبت به دبیر و معلم کمرنگ شود.
,,
میزان کلاس های غیر استاندارد خلیلآباد 48 است
, میزان کلاس های غیر استاندارد خلیلآباد 48 است,محمود روشندل در این نشست با بیان اینکه همه باید تلاش کنیم که دستگاه تعلیم و تربیت در همه زمینه رشد بیشتری داشته باشد، اذعان کرد: اگر دانش آموز اهمیت علم و دانش و نماز را درک کند قطعاً جامعه رو به پیشرفت خواهد بود.
,وی همچنین عنوان کرد: تجلیل از برترین های مسابقات فرهنگی از دیگر برنامه های آموزش و پرورش بود که طی هفته گذشته انجام گرفته است، عنوان کرد: زنگ کتاب و کتابخوانی، مانور زلزله و ایمنی، نشست با مسئولان ادارات در راستای کاهش آسیب های اجتماعی، جشنواره شعر خزان، تجلیل از برترین های حوزه کتابخوانی و ... نیز در شهرستان برگزار شد.
,سرپرست آموزش و پرورش خلیلآباد با تأکید بر اینکه فضای آموزشی به مانند یک معلمی است که دانش آموز را راغب به یادگیری می کند، تشریح کرد: برخی از مدارس شهرستان از وضعیت خوبی برخوردار هستند ولی می تواند خوب تر باشند.
,وی همچنین در پایان خاطرنشان کرد: میزان کلاس های غیر استاندارد خلیلآباد 48 است که وضعیت خوبی نسبت به میزان میانگین کشوری ندارد و در تلاش هستیم که با کمک خیرین و دولت این کلاس ها را به سمت شاخص های استاندارد پیش ببریم.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه