نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی:
عدهای بهدنبال حذف ولایت فقیه از جامعه هستند
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: عدهای بهدنبال حذف ولایت فقیه از جامعه هستند و به صراحت می گویند جریان دولت از جریان ولایت فقیه و امام زمان(عج) جداست.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح توس؛ آیت الله سید احمد علم الهدی صبح امروز در نشستی با عنوان تبیین فتنه روز و اهمیت حضور در راهپیمایی 9 دی در حسینیه قرآن و عترت مشهد اظهار کرد: رهبری انقلاب تاکید کردند، آنان که در جریانات مبارزه با رژیم ستمشاهی در راه پیشرفت انقلاب سنگ اندازی و کارشکنی می کردند، در زمان کنونی در جریان تداوم انقلاب اسلامی سنگ اندازی می کنند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح توس,امام جمعه مشهد ادامه داد: پیش از انقلاب نیز در میان روحانیان افراد بسیاری بودند که با انقلاب مخالفت می کردند و سنگ اندازی های بسیاری می کردند.
,نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی افزود: امروز نیز عده ای که برخی از آنان جزو عناصر انقلابی بودند، دیگر امتداد انقلاب اسلامی را نمی خواهند و حاضرند با دیگر کشورها مسامحه کنند تا زندگی بی دردسر داشته باشند.
,آیت الله علم الهدی افزود: هم اکنون 40 درصد ظرفیت هتل های پنج ستاره در مشهد در ایام اوج مسافرت و زیارت، خالی است زیرا زائران توان پرداخت هزینه های هتل را ندارند و در نتیجه این هتل ها محل عیش و نوش می شود.
,وی اظهار داشت: ساخت چنین هتل هایی در شهر زیارتی مشهد، ترویج دادن فرهنگ عیش و نوش است و این همان فتنه ای است که باید در برابر آن بصیرت داشته باشیم.
,آیت الله علم الهدی افزود: امروزه عدهای بهدنبال حذف ولایت فقیه از جامعه هستند و به صراحت می گویند جریان دولت از جریان ولایت فقیه و امام زمان (عج) جداست در حالی که ولایت فقیه جزو قطعیات شیعه در زمان غیبت امام معصوم (ع) است لذا هر قدرتی در مقابل ولایت فقیه، طاغوت است و قرآن کسانی را که دنباله رو طاغوت می شوند کافر می داند.
,وی اظهار با تاکید بر اینکه ماهیت فتنه های امروز، ولایت زدایی از جامعه است داشت: رهبری مانند استخوانی در گلوی آمریکا و خاری در چشم کسانی است که می خواهند با کنار آمدن با غرب، زندگی آرام و بی دغدغه ای داشته باشند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه