در رساله طب الرضا آمده است
حبس ادرار چه مضراتی برای بدن انسان دارد؟
حضرت امام رضا(ع) در کتاب طب الرضا به مضرات نگه داشتن ادرار پرداخته اند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از قدس آنلاین، حضرت علی بن موسی الرضا(ع) در رساله ذهبیه فرمودهاند: کسی که می خواهد دچار ناراحتی مثانه نشود، ادرار خود رانگه ندارد ولو که سوار بر اسب باشد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
بسیاری از مردم در تخلیه ادرار تنبل و مسامحه کار هستند و به دلایل غیر موجهی ادرار خود را حبس می کنند.
,
مشهور است که به لقمان گفتند: پسرت را خوب تربیت نکردی زیرا در بین راهی که با او می رفتیم، از مرکب پیاده شد و ادرار کرد، لقمان فرمود: اگر شما آن چه را که او می داند می دانستید، از مرکب هم پیاده نمی شدید و همان جا بار خود را سبک می کردید.
,
سوزش های مجرائی، تداوم ادرار، تقطیع ادرار، اختلاط با خون، اختلالات مثانه، ورم پروستات و غیر بر اثر حبس ادرار است.
,
ادرار خاصیت اسیدی دارد و چنانچه دفع نشود، ایجاد زخم و بیماری های زیادی می کند، خصوصا اگر وارد مجرای دفع شده باشد و از این جهت بعد از تخلیه ادرار هم به ترتیبی باید بقایای آن را که در مجری مانده است به بیرون فرستاد.
,
برای اینکه ذراتی از ادرار در مجری باقی نماند نباید ایستاده ادرار کرد، زیرا در حالت ایستاده کیسه ادرار(مثانه) بر مجاری دفع مسلط نیست و قطراتی که مثانه آن ها را جواب کرده همچنان باقی می ماند و عوارض فوق را به وجود می آورد، اما در حالت نشسته به قدر ضرورت به مثانه فشار وارد می شود و تقریبا چیزی از بقایای ادرار در آن نمی ماند.
,
انتهای پیام/
,
ارسال دیدگاه