رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت خلیل آباد خبر داد؛
اجرای طرح نظارت بر بازار شب یلدا در خلیل آباد
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت خلیل آباد با اشاره به نظارت بر بازار در آستانه شب یلدا، گفت: طرح نظارت بر بازار ویژه شب یلدا در شهرستان خلیل آباد برای کالاهای پرمصرف شب یلدا با حضور بازرسین به منظور برقراری تعادل و کنترل قیمتها در حال اجرا است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حبیب الله ستوده در گفت و گو با خبرنگار یار خراسانی، با اشاره به نظارت بر بازار خلیل آباد در آستانه شب یلدا، اظهار داشت: طرح نظارت بر بازار شب یلدا در شهرستان خلیل آباد به منظور برقراری تعادل و کنترل قیمتها در سطح شهرستان خلیل آباد اجرایی شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, یار خراسانی,وی حفظ آرامش بازار در آستانه شب یلدا، نظارت بر توزیع کالا و قیمت کالاهای پرمصرف و پرتقاضا از قبیل میوه، شیرینی، آجیل، خشکبار و مواد غذایی را از اهداف اجرای این طرح دانست و خاطرنشان کرد: طرح نظارت بر بازار شب یلدا از 24 آذرماه شروع شده است.
,رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت خلیل آباد با بیان اینکه تاکنون از 194 واحد صنفی بازرسی به عمل آمده که در این مدت تعداد 6 فرم گزارش تخلف تنظیم و جهت اعمال قانون به تعزیرات حکومتی ارسال شده است، تصریح کرد: در صورت مشاهده هرگونه تخلف در زمینه گرانفروشی، احتکار، درج نکردن قیمت، کمفروشی و سایر موارد مشابه در فروش کالاهای پرمصرف با متخلفان برخورد قانونی میشود.
,وی با تاکید بر اینکه حمایت از حقوق مصرف کنندگان از جمله اولویت های مهم این سازمان است، تصریح کرد: قیمت میوه و آجیل در سطح بازار نسبت به چندین روز قبل نوسانات چندانی نداشته است و به وفور در سطح بازار وجود دارد و بازرسی و نظارت بر بازار همچنان ادامه خواهد داشت.
,ستوده در پایان اذعان کرد: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف با شماره تلفن ۱۲۴ ستاد خبری سازمان صنعت، معدن و تجارت تماس گرفته تا در کوتاهترین زمان ممکن نسبت به پیگیری موارد اعلامی اقدام شود.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه