راه اندازی قطار اکسپرس کرج - تهران

راه اندازی قطار اکسپرس کرج - تهران
مدیرعامل شرکت بهره‌برداری مترو تهران و حومه گفت: به زودی از ایستگاه کرج به سمت تهران یک خط اکسپرس بدون توقف راه‌اندازی می‌کنیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ فرنوش نوبخت مدیرعامل شرکت بهره‌برداری مترو تهران و حومه در گفت‌وگو با فارس، در خصوص افتتاح ادامه ایستگاه‌های خط 7 مترو گفت: در صورتی که ایستگاهی آماده افتتاح شود ما نیز برای بهره‌برداری آن برنامه‌ریزی می‌کنیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
 
,
وی ادامه داد:‌اگر قطاری اضافه شود سرفاصله‌ها را کم می‌کنیم و اگر قطاری اضافه نشود همان 10 دقیقه را حفظ خواهیم کرد.
,
 
,
نوبخت در خصوص کاهش سرفاصله قطارها در خط 3 مترو گفت:‌در حال حاضر در حال کاهش سرفاصله قطارها هستیم و طی هفته جاری موضوع اعلام می‌شود.
,
 
,
مدیرعامل شرکت بهره‌برداری مترو تهران و حومه اضافه کرد: به زودی از ایستگاه کرج به سمت تهران یک خط اکسپرس بدون توقف راه‌اندازی می‌کنیم. در گذشته این خطوط وجود داشت اما از ایستگاه گلشهر بود افرادی که می‌خواستند در ایستگاه کرج سوار شوند مشکلاتی داشتند که با انجام این کار این مشکلات برطرف خواهد شد.
,
 
,
وی گفت: در این هفته اعلام خواهیم کرد که این اقدام چه زمان اجرایی می‌شود.
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه