مدیرکل تعزیرات حکومتی استان قزوین:

گران فروشی از بیشترین تخلفات در پرونده‌های کالا و خدمات است

گران فروشی از بیشترین تخلفات در پرونده‌های کالا و خدمات است
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان قزوین گفت: درج نکردن قیمت، گران فروشی و عدم صدور فاکتور بیشترین تخلفات در پرونده‌های کالا و خدمات بوده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمود احمدی در گفت‌وگو با  شاخص، اظهار کرد: تا پایان آذر ماه امسال ۶ هزار و ۲۰۸ پرونده در زمینه کالا و خدمات، ۳۷۹پرونده در زمینه قاچاق کالا و ارز و همچنین ۲۳۵ پرونده در زمینه دارو و درمان تشکیل شد که متخلفان آن‌ها در مجموع به پرداخت ۴۶۲ میلیارد ریال جریمه نقدی محکوم شدند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شاخص،,

وی افزود: درج نکردن قیمت، گران فروشی و عدم صدور فاکتور بیشترین تخلفات در پرونده‌های کالا و خدمات بوده است.

,

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان قزوین ابراز کرد: قاچاق دخانیات، البسه و لوازم آرایشی را بیشترین تخلفات پرونده‌های قاچاق کالا و ارز بیان کرد.

,

این مسئول اظهار کرد: درطرح شب یلدا بیش از ۶۰ گشت مشترک با دستگاه‌های ذی ربط برگزار شد و حدود ۳۰۰ واحد صنفی مورد بازرسی قرار گرفتند که منجر به تشکیل ۲۶ پرونده در این خصوص گردید.

,

محمودی بیان کرد: ۸۶۸ پرونده نیز مربوط به آذر ماه است که متخلفان آن به پرداخت بیش از ۱۳ میلیارد ریال جریمه نقدی محکوم شدند.

,

انتهای پیام/ 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه