عمل جراحی آیت‌الله مومن با موفقیت انجام شد

عمل جراحی آیت‌الله مومن با موفقیت انجام شد
رئیس بیمارستان شهید بهشتی قم گفت: عمل جراحی مغز آیت‌الله مؤمن با موفقیت انجام شد و ایشان در بخش آی سی یو بیمارستان بستری هستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید یاسر فروغی در گفت‌وگو با خبرنگاران با اشاره به روند درمانی آیت‌الله مؤمن اظهار داشت: سی‌تی‌اسکن مجدد مغز بعدازظهر روز گذشته انجام شد و با توجه به افزایش مختصر خونریزی نسبت به صبح، تصمیم به جراحی گرفته شد که عمل جراحی باهدف کاهش فشار مغز توسط تیم مجرب با موفقیت صورت گرفت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
وی با بیان اینکه پس از جراحی وضعیت ایشان پایدار است و هوشیاری ایشان تا حدودی بهتر شده تصریح کرد: در حال حاضر آیت‌الله مؤمن در بخش آی سی یو بیمارستان بستری هستند و تیم پزشکی بیمارستان تمامی اقدامات لازم را انجام می‌دهند.
,
 
,
شایان‌ذکر است آیت‌الله مؤمن به دلیل کاهش سطح هوشیاری به بیمارستان منتقل و تمامی اقدامات پزشکی انجام‌شده است. آیت‌الله مؤمن نایب رئیس مجلس خبرگان رهبری و نماینده مردم قم در این مجلس است.
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه