فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص):

قرارگاه خاتم به عنوان بازوی مقتدر نظام، در حوزه سلامت هم به دولت کمک می‌کند

قرارگاه خاتم به عنوان بازوی مقتدر نظام، در حوزه سلامت هم به دولت کمک می‌کند
فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص) در مراسم آغاز عملیات احداث بیمارستان 540 تختخوابی چابهار گفت: قرارگاه خاتم به عنوان بازوی توانمند و مقتدر نظام تلاش می کند تا در حوزه سلامت هم به دولت کمک کند و در همین راستا تفاهم‌نامه کلی با وزارت بهداشت برای احداث 6000 تخت بیمارستانی امضا شده که بخشی از آن عملیاتی شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص) دکتر سعید محمد در مراسم آغاز عملیات احداث بیمارستان 540 تختخوابی چابهار در مصاحبه با واحد مرکزی خبر گفت: در حال حاضر سرانه تخت بیمارستانی در کشور به ازای هر 1000 نفر، 1.6 تخت است و این در حالی است که استاندارد جهانی آن 3.5 تخت به ازای 1000 نفر است و این نشان می‌دهد که فاصله زیادی بین استاندارد جهانی و وضعیت موجود کشور هست.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص) افزود: وزارت بهداشت و درمان در طرح تحول سلامت با تمام توان این موضوع را پیگیری می کند تا این خلا را پر کند و وضعیت درمانی کشور بهبود پیدا کند.
,
دکتر محمد گفت: امروز شاهد آن هستیم که یک بیمارستان 540 تختخوابی در چابهار کلنگ‌زنی می‌شود و دوره زمانی آن 36 ماهه است که 6 ماه مربوط به طراحی و 30 ماه مربوط به اجرای آن است که توسط قرارگاه خاتم انجام می‌شود.
,
فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص) در پایان بیان کرد: امیدواریم با تأمین منابع مالی که از محل املاک در شهر چابهار تأمین می‌شود بتوانیم به پروژه سرعت ببخشیم و آن را در زمان خود اجرا کنیم که قطعاً در وضعیت بهداشتی و درمانی منطقه و استان نقش بسزایی خواهد داشت.
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه