نیم فصل دوم لیگ برتر والیبال چهارشنبه آغاز می شود
شهرداری و دورنای ارومیه در نخستین بازی نیم فصل دوم لیگ به ترتیب به مصاف پیکان تهران و فولاد سیرجان ایرانیان می روند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از اروم نیوز، نیم فصل دوم لیگ برتر والیبال چهارشنبه پنجم دی ماه برای نمایندگان ارومیه آغاز می شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اروم نیوز,تیم شهرداری ارومیه راس ساعت ۱۶ و در سالن شش هزار نفری میزبان تیم پر مهره پیکان تهران است که تاکنون در مورد بازیکنان ورودی و خروجی سخنی به میان نیامده و تنها بهرام فرید یک بار در تمرینات خاتم اردکان دیده شده است.
,در آن سوی میدان و در سیرجان تیم فولاد ایرانیان این شهر میزبان تیم دورنای ارومیه قعر جدولی است.
,تیم والیبال شهرداری ارومیه با ۸ امتیاز از نیم فصل نخست در جایگاه دوازدهمی جدول رده بندی قرار دارد و تیم دورنا نیز دیگر نماینده ارومیه با ۳ امتیاز در ته جدول به سر می برد.
,جالب است بدانید که تیم دورنا تنها تیم بدون برد تا به اینجا فصل است که باید منتظر ماند و دید می تواند این طلسم را از بشکند یا نه!
,تیم شهرداری ورامین با ۳۰ امتیاز و تیمهای پیکان تهران و خاتم اردکان نیز به ترتیب با ۱۷ و ۲۶ امتیاز در جایگاههای نخست، دوم و سوم جدول لیگ برتر قرار دارند.
,حمید راهجردیان به عنوان داور نخست و مهدی نویدی به عنوان داور دوم قضاوت دیدار دورنای و عقاب نهاجا را بر عهده دارند و اصغر حاجی کاظمی به عنوان ناظر داوری و احمد بندری به عنوان نماینده سازمان لیگ در این بازی حضور خواهند داشت.
,همچنین؛ محمد عشق دوست به عنوان داور نخست و احمد سرمست به عنوان داور دوم قضاوت دیدار شهردرای ارومیه و پیکان تهران را بر عهده دارند و امیدوار حاتمی به عنوان ناظر داوری و غفار درخشنده به عنوان نماینده سازمان لیگ در این بازی حضور خواهند داشت.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه