کمبود شدید دندانپزشک در بخش ساحلی دلوار
مردم بخش دلوار برای دریافت اولیه خدمات دندانپزشکی همچون کشیدن یا ترمیم دندان یا باید ضمن پرداخت هزینه های زیاد ایاب و ذهاب رنج سفر 40 الی 60 کیلومتری و یا درد ناشی از دندان را تحمل کنند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل سپاس ؛ بخش دلوار در جنوب خاوری شهر بوشهر و در فاصلهٔ کمی ازدماغه هلیله قرار گرفتهاست که با بیش از 30 روستای بالای 20 خانوار و مجموعا 30 هزار نفر جمعیت، تنها یک دندانپزشک دارد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سپاس ,در حال حاضر به علت کمبود دندانپزشک مردم مجبورند برای دریافت خدمات درمانی به مرکز استان، شهرستان های مجاور مراجعه کنند که این امر باعث افزایش هزینه ها و مشکلات شهروندان می شود و انتظار می رود برای کاهش بخشی از رنج ها و هزینه های سفر توجه ویژه ای به حوزه درمانی بخش دلوارشود.
,یکی از شهروندان با انتقاد از نبود برنامه ریزی در ارائه خدمات درمانی در بخش دهان و دندان می گوید: فقط یک دندان پزشک در بخش خصوصی و دولتی در دلوارفعال است و در صورت نبود وی ارائه خدمات دندان پزشکی در بخش دلوار تعطیل می شود.
,زارعی می افزاید: با توجه به نبود دندان پزشک طی هفته گذشته در بخش دلوار، برای کشیدن بخیه لثه که جراحی انجام شده بود، به مرکزاستان مراجعه کردم.
,وی اضافه می کند: در صورت مرخصی بودن و یا نبود پزشک باید طوری برنامه ریزی و نیرو جایگزین شود که مردم برای انجام یا دریافت خدمات به شهرهای مجاور آواره نشوند.
,
مردم این شهرستان برای دریافت اولیه خدمات دندانپزشکی همچون کشیدن یا ترمیم دندان یا باید ضمن پرداخت هزینه های زیاد ایاب و ذهاب رنج سفر 40 الی 60 کیلومتری را تحمل کنند و یا درد ناشی از دندان را تحمل کنند.
تعدادی زیادی از مردم هنگام مراجعه به سایر شهرستان های همجوار برای انجام امور دندانپزشکی دچار حادثه رانندگی شده که بعضی نیز جان خود را از دست داده و عده دیگری نیز دچار خسارت های مالی و جراحات جسمی جبران ناپذیری شده اند.
مردم خطه شهید رئیسعلی دلواری از دولتمردان انتظار دارند این خدمت اجتماعی را در کوتاه ترین زمان ممکن به آنها ارایه دهد.
,
,
,
,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه