امام جمعه بردخون:
حماسه ۹ دی از ایام الله است
امام جمعه بردخون گفت: حماسه ۹ دی از ایام الله است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام سیدحسین رکنی حسینی صبح امروز در گفتگو با خبرنگار سپاس با بیان اینکه حماسه ۹ دی از ایام الله است اظهار داشت: بزرگداشت حماسه 9 دی باید مورد تجزیه و تحلیل مستمر قرار گیرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سپاس ,وی گفت: حماسه 9 دی یکی از بزرگترین حماسه های چهل ساله این انقلاب است که باید مانند عاشورا هر ساله تکرار شود.
حجت الاسلام رکنی حسینی افزود: در فتنه دی ماه 88 دشمنان داخلی و خارجی این انقلاب فتنه ای به راه انداختند و خواستند از رهبری عبور کنند.
امام جمعه بردخون افزود: تقلب در انتخابات سال 88 بهانه بود و هدف براندازی جمهوری اسلامی بود.
وی در پایان خاطرنشان کرد: ملت ولایتمدار این مرزبوم در ۹ دی ۸۸ در سراسر کشور با حضور میلیونی حماسه آفریدند و با ولایت و آرمان های امام و شهدا تجدید میثاق کردند.
انتهای پیام/
وی گفت: حماسه 9 دی یکی از بزرگترین حماسه های چهل ساله این انقلاب است که باید مانند عاشورا هر ساله تکرار شود.
,حجت الاسلام رکنی حسینی افزود: در فتنه دی ماه 88 دشمنان داخلی و خارجی این انقلاب فتنه ای به راه انداختند و خواستند از رهبری عبور کنند.
,امام جمعه بردخون افزود: تقلب در انتخابات سال 88 بهانه بود و هدف براندازی جمهوری اسلامی بود.
,وی در پایان خاطرنشان کرد: ملت ولایتمدار این مرزبوم در ۹ دی ۸۸ در سراسر کشور با حضور میلیونی حماسه آفریدند و با ولایت و آرمان های امام و شهدا تجدید میثاق کردند.
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه