سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی:

۸ درصد جمعیت خراسان رضوی تحت پوشش کمیته امداد هستند

۸ درصد جمعیت خراسان رضوی تحت پوشش کمیته امداد هستند
سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی گفت: ۸ درصد جمعیت استان تحت پوشش کمیته امداد استان خراسان رضوی هستند و خدمات مستمری برای خانواده های مددجو ارائه می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری تحلیلی مشهدپیام، علیرضا قامتی صبح امروز با حضور در گردهمایی دو روزه مدیران کمیته امداد استان خراسان رضوی که در سالن اجتماعات اردوگاه ثامن‌الائمه(ع) مشهد برگزار شد، گفت: اعتماد مردم به کمیته امداد یک اصل بسیار مهم است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از پایگاه خبری تحلیلی , مشهدپیام, ، علیرضا قامتی صبح امروز با حضور در گردهمایی دو روزه مدیران کمیته امداد استان خراسان رضوی که در سالن اجتماعات اردوگاه ثامن‌الائمه(ع) مشهد برگزار شد، گفت: اعتماد مردم به کمیته امداد یک اصل بسیار مهم است.,

سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی اظهار کرد: در صورت اعتماد مردم به کمیته امداد نیازمندی در جامعه نخواهد ماند و بزرگترین افتخار این نهاد، خدمت رسانی به نیازمندان و مستمندان است.

,

وی تشریح کرد: خدمات جذب شده از طریق مشارکت‌های مردمی و خیرین در سال جاری برای مددجویان تحت حمایت این نهاد، مناسب و معنادار بوده و اقداماتی که بدخواهان علیه این نهاد داشتند، به خودشان بازگشت.

,

قامتی تأکید کرد: کمک به این نهاد و همچنین نیازمندان باید از سوی تمامی دستگاه‌ها به شکلی مناسب صورت گیرد و اقداماتی که تاکنون انجام شده، مثمر ثمر بوده است.

, .,

سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی یادآور شد: بسیاری از مددجویان در سطوح مختلف اجتماعی حضور دارند و به موفقیت دست یافته‌اند.

,

وی اضافه کرد: توسط کارکنان این نهاد، توانمندسازی، کارآمدی و بالفعل کردن توانایی‌های مددجویان زیر پوشش این نهاد صورت گرفته که کم‌نظیر و حتی در مواقعی بی‌نظیر بوده و در مسیرهای خوبی قرار گرفته است.

,

قامتی بیان کرد: ۸ درصد جمعیت استان تحت پوشش کمیته امداد استان خراسان رضوی هستند و خدمات مستمری برای خانواده های مددجو ارائه می‌شود.

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه