رئیس اداره حفاظت محیط زیست البرز:
۱۲ شکارچی غیرمجاز دستگیر شدند
رئیس اداره حفاظت محیط زیست البرز گفت: 12 شکارچی غیرمجاز در سال جاری توسط ماموران یگان حفاظت محیط زیست این شهرستان دستگیر و به مراجع قضایی معرفی شدند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ اکبر کشت پرور در گفتوگو با صبح قزوین اظهار کرد: دستگیری شکارچیان غیرمجاز در مناطق شکار ممنوعه واقع در مناطق اکبرآباد، چاله و زرنو اتفاق افتاده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح قزوین,
وی اضافه کرد: امسال همچنین 6 مورد تله برای زنده گرفتن پرندگان از سطح این حوزه استحفاظی جمع آوری شده است.
به گفته کشت پرور، چهار قبضه اسلحه شکاری قاچاق از شکارچیان کشف و ضبط شده و پرونده متهمان نیز به مراجع قضایی ارسال شده است.
رییس اداره حفاظت محیط زیست البرز تاکید کرد: در حوزه استحفاظی این شهرستان گونه های جانوری کمیاب و در حال انقراضی مانند پلنگ، خرس، کل، بز وحشی و بلدرچین یافت می شود که حفاظت از آنها به گشتهای شبانه روزی ماموران منجر شده است.
,
,
,
,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه