logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان مازندران:

۸۸ هزار خانوار مازندرانی بیمه اجتماعی روستائیان و کشاورزان شدند

۸۸ هزار خانوار مازندرانی بیمه اجتماعی روستائیان و کشاورزان شدند
مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر مازندران گفت: 88 هزار خانوار در استان مازندران تحت پوشش بیمه اجتماعی کشاورزان، عشایر و روستایی قرار دارند که ازاین تعداد 4 هزار خانوار مستمری بگیری هستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، محمد ابراهیمی صبح امروز در نشست خبری با خبرنگاران با بیان اینکه همه روستائیان و کشاورزان با‌لای 18 تا 50 ساله می‌توانند از خدمات صندوق بیمه اجتماعی بهره‌مند شوند اظهار کرد: تمامی کشاورزان شاغل در بخش کشاورزی، روستائیان و عشایر، شاغلان فصلی، زنان خانه‌دار روستایی و عشایری، ساکنان و رانندگان حمل بار و مسافربر بین‌شهری در شهرهای زیر 20 هزار نفر می‌توانند عضو این صندوق شوند.

وی افزود: عضویت در صندوق‌های بیمه‌ای باعث می‌شود زمانی که معیشت خانواده‌ها به دلیل فوت‌، پیری و یا از کارافتادگی سرپرست خانوار با مشکل مواجه شود، سایر اعضاء خانواده با حفظ کرامت و عزت نفس از حقوق و مزایای قانونی برخوردار می‌شوند.

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، عشایر و روستایی مازندران تصریح کرد: افراد زیر پوشش این طرح تنها با پرداخت پنج درصد حق بیمه می‌توانند از مزایای دریافت حقوق بازنشستگی و درمان برخوردار شوند و دولت نیز به عنوان کارفرما 10 درصد از حق بیمه را پرداخت می‌کند.

ابراهیمی گفت: حق بیمه سالانه افراد تحت پوشش صندوق 240 تا 540 هزار تومان است که تحت عنوان حق عضویت صندوق بیمه اجتماعی از آنان دریافت می‌شود.

وی با بیان اینکه 25 درصد جامعه هدف در استان مازندران تحت پوشش این بیمه قرار گرفتند بیان کرد: 88 هزار خانوار در استان مازندران تحت پوشش بیمه اجتماعی کشاورزان، عشایر و روستایی قرار دارند که ازاین تعداد 4 هزار خانوار مستمری بگیری هستند.

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، عشایر و روستایی مازندران با اشاره به اینکه فقط 20 درصد جامعه هدف در شهرستان جویبار تحت پوشش این بیمه هستند گفت: در این شهرستان 8 هزار و 500 نفر مشمول این طرح هستند که فقط یک هزار و 700 خانوار یعنی 20 درصد مشمولین تحت پوشش این بیمه درآمدند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه