مدیر کمیته امداد بیله سوار خبر داد؛

پرداخت بیش از 4 میلیارد ریال زکات در بیله سوار

پرداخت بیش از 4 میلیارد ریال زکات در بیله سوار
مدیر کمیته‌ امداد بیله سوار مغان از پرداخت 4 میلیارد و 540 میلیون ریال زکات توسط مردم خداجوی این شهرستان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بیله سوار، طاهر مهدی پور در گفتگو با خبرنگار ما اظهار کرد:زکات پرداختی در اولویت اول برای رفع مشکلات ایتام و نیازمندان هزینه می شود، و اجرای پروژه های عمرانی عام المنفعه نیز دو اولویتهای بعدی با نظر امام جماعات، هیئت امنای مساجد، معتمدین و عاملین زکات هزینه می گردد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بیله سوار,

مدیر کمیته امداد با اشاره به اینکه شورای اسلامی روستاها، دهیاری و هیئت امنای مساجد در جمع آوری زکات با دبیرخانه شورای زکات و کمیته‌ امداد همکاری بسیار سازنده ای را داشته اند، بیان کرد: در راستای احیای فریضه‌ واجب زکات، کشاورزان و دامداران زکات مال خود را برای مرتفع کردن نیازهای اساسی خانواده های بی بضاعت به این نهاد مقدس تحویل می دهند.

,

مهدی پور در ادامه‌ سخنان خود اعلام کرد: علاوه بر زکات واجب بیش از 509 میلیون ریال نیز به عنوان زکات مستحبی از مردم مؤمن و نیکوکار بیله سوار جمع آوری شده است.

,

مدیر کمیته‌ امداد شهرستان بیله سوار در بخش پایانی سخنان خود خاطر نشان کرد: از مردم خیر و اهالی نیکوکار خواستاریم تا با پرداخت زکات به عنوان فریضه‌ الهی بساط ویرانگر فقر را از جامعه‌ اسلامی برچینند و موجب دلگرمی خانواده های محروم شوند.

,

انتهای پیام/پ

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه