سرپرست پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان همدان خبر داد:

دستگیری گرداننده سایت فروش فیلم های مبتذل

دستگیری گرداننده سایت فروش فیلم های مبتذل
سرپرست پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان همدان از شناسایی و دستگیری گرداننده سایت فروش فیلم های غیر مجاز در این شهرستان خبرداد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از  صبح الوند، سرهنگ امینی در تشریح این خبر افزود:طی رصد و پایش مستمر فضای مجازی توسط کارشناسان پلیس فتا، سایتی با محتوای فروش فیلم های غیر مجاز شناسایی شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  صبح الوند,

وی گفت: باپیگیری مستمر وانجام اقدامات فنی، مشخصات گرداننده سایت استخراج شد و پس از هماهنگی با مقام قضایی، گرداننده سایت مذکور طی یک عملیات غافلگیرانه دستگیرشد.

,

سرپرست پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان همدان تصریح کرد: در بازجویی فنی، متهم ابتدا منکر ارتباط خود با موضوع شد ولی پس از مواجهه با دلایل انکار ناپذیر رایانه ای لب به اعتراف گشود و انگیزه خود را از این عمل کسب در آمد عنوان کرد.

,

وی در پایان از عموم شهروندان خواست: در صورت مشاهده موارد مشابه مراتب را سریعاً به سایت پلیس فتا به آدرسwww.cyberpolice.ir بخش ثبت گزارش مردمی ویا با شماره تلفن 2182674 081 تماس حاصل نمایند.

,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه