به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رحمان مزیدی در تشریح جزئیات کشف محموله هروئین از یک دستگاه وانت نیسان اظهار داشت: در این عملیات ۱۷۵ کیلو و ۵۵۸ گرم هروئین و همچنین ۳۰ کیلو گرم حشیش ،۱۶ کیلو و ۷۹۶ گرم تریاک کشف و ضبط شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
این مقام قضائی عنوان کرد: در این رابطه یک قاچاقچی اهل استان سیستان و بلوچستان دستگیر و یک دستگاه خودروی وانت توقیف شده است.
,
وی افزود: پس از انجام یکسری اقدامات اطلاعاتی، مشخص شد، قاچاقچیان مواد مخدر قصد انتقال یک محموله سنگین مواد مخدر را از پهنای جغرافیایی استان کرمان به مقصد پایتخت کشور (تهران) را دارند.
,
مزیدی عنوان کرد: بلافاصله رسیدگی به موضوع در دستور کار دستگاه قضائی و مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر شهرستان فهرج قرار گرفت و دستورات قضائی لازم جهت شناسایی و انهدام محموله مذکور صادر شد.
,
رئیس حوزه قضائی شهرستان فهرج در پایان از تلاشهای فرماندهی انتظامی شهرستان و پرسنل ناجا که در جهت تأمین امنیت تلاش میکنند، قدردانی کرد.
,
منبع: میزان
]
ارسال دیدگاه