آخرین خبر از مذاکرات برای آزادی مرزبانان ربوده شده

آخرین خبر از مذاکرات برای آزادی مرزبانان ربوده شده
نماینده مردم خاش و میرجاوه در مجلس شورای اسلامی گفت: مذاکرات برای آزادی مرزبانان ربوده‌شده بین ایران و پاکستان ادامه دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی کرد در میرجاوه اظهار داشت: رایزنی‌ها برای آزادسازی مرزبانان غیور ایران اسلامی که توسط گروهک تروریستی گروگان گرفته شده‌اند به‌طور جدی از سوی مقامات ایرانی در حال انجام است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
 
,
نماینده مردم خاش و میرجاوه در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه تاکنون پیگیری‌های متعددی برای آزادی این گروگان‌ها شده است تصریح کرد: با توجه به اینکه آخرین خبر‌ها در مورد آزادسازی آن‌ها امنیتی است نمی‌توان این مسائل را رسانه‌ای کرد.
,
 
,
وی همچنین از نیرو‌های مردمی و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی که با جدیت در بحث آزادسازی گروگان‌ها در تلاش هستند قدردانی کرد و گفت: امیدواریم با توجه به پیگیری‌های صورت‌گرفته و با عنایت خداوند این گروگان‌ها به‌زودی به کشور و آغوش خانواده برگردند.
,
 
,
وی خاطرنشان کرد: پیگیری‌ها برای آزادسازی این گروگان‌ها ادامه دارد و اخبار موثق متعاقباً اعلام خواهد شد به همین دلیل بهتر است تا زمانی که صحت اخبار در مورد آزادسازی این افراد مشخص نشده از نشر این موارد خودداری کرد.
,
 
,
 شامگاه دوشنبه ۲۳ مهرماه تعدادی از بسیجیان بومی و نیرو‌های هنگ مرزی که در پایگاه مراقبتی در نقطه صفر مرزی (میرجاوه) استقرار داشتند، با خیانت و تبانی عامل یا عوامل نفوذی گروهک‌های ضدانقلاب ربوده شدند که در پی تلاش‌های به‌عمل‌آمده و رایزنی و تعامل با طرف پاکستانی به‌منظور آزادسازی مرزبانان و بسیجیان بومی ربوده‌شده توسط گروهک جیش الظلم در میرجاوه، ۵ تن از آنان به‌نام‌های زبیر ریگی، سعید نوتی‌زهی، رسول گمشادزهی، محمد معتمدی و مهرداد آبار آزاد شدند و چهارشنبه ۳۰ آبان به کشور بازگشتند.
,
منبع: تسنیم
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه