نام نماینده شرق گلستان در لیست ۱۹ غایب تصویب لایحه CFT نیست!+ سند
در حالی که نماینده شرق گلستان ادعای عدم حضور در جلسه رای گیری لایحه CFT به دلیل بیماری و در بستر بودن را مطرح می کند، نام وی در لیست 19 نفره غایبین این روز نیست!.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کلاله خبر، پنج شنبه روز گذشته نشست شهرام غراوی با اصحاب رسانه و مدیران کانال ها و گروهای تلگرامی شهرستان های گالیکش، کلاله و مراوه تپه برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کلاله خبر,فارغ از اینکه در این جلسه تنها سه خبرنگار رسمی حضور داشتند و توسط فضای مجازی به آنها چه برچسب هایی زده شد، یکی از مواردی که در این جلسه پرداخته شده بود، نظر شهرام کوسه غراوی در خصوص FATF و لوایح آن همچون CFT است که نماینده شرق گلستان مدعی عدم حضور در جلسه رای گیری و تصویب لایحه CFTشد؛ این در حالی است که براساس گزارش سایت های معتبری همچون فارس، مشرق و غیره نام این نماینده(شهرام غراوی) در لیست 19 نفره غایبین این روز دیده نمی شود.
,,

, ادعای حضور نداشتن نماینده شرق گلستان در جلسه رای گیری
,,

, تعداد حاضرین جلسه رای گیری لایحه CFT
,

, اسامی 19 نماینده غایب در جلسه رای گیری لایحه CFT
,حتی برخی از سایت ها به استناد اسامی 96 نماینده مخالف این لایحه و 19 نماینده غایب جلسه، نام شهرام غراوی را در کنار 3 نماینده دیگر گلستان جزو نمایندگان موافق این لایحه عنوان کرده اند.
,

, نام شهرام غراوی در بین لیست موافقان لایحه CFT
,در کنار موارد یاد شده، محمد علی وکیلی عضو هیات رئیسه مجلس نیز در واکنش به انتشار اسامی نمایندگان غایب در این جلسه، براسامی مورد ادعای غایب جلسه نیز صحه گذاشت.
,

, با این تفاسیر و با توجه به مستندات موجود در سایت ها ادعای نماینده شرق گلستان در خصوص غایب بودن وی در جلسه رای گذاری CTF تنها و تنها می تواند به عنوان یک ادعا باقی بماند مگر اینکه وی در این خصوص سندی قابل استناد ارائه دهد.
,گفتنی است در صورت عدم ارائه مدرک قابل استناد در خصوص حضور نداشتن این نماینده در جلسه رای گیری لایحه، CFT، دیگر پاسخ های مطرح شده از سوی این نماینده در نشست با اصحاب رسانه، تحت الشعاع این موضوع قرار می گیرد و اذهان عمومی سردرگم صحت یا عدم صحت آن می شود.
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه