رئیس اداره اموزش و پرورش آمل مطرح کرد؛
نیاز جدی بیش از ۱۰۰ مدرسه در آمل به بازسازی
رئیس اداره اموزش و پرورش آمل گفت: بیش از 100 مدرسه در امل نیاز جدی به مرمت و بازسازی دارند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عباس مرزبند در گفت و گو با خبرنگار بلاغ با بیان اینکه تمامی مدارس در سطح شهرستان آمل مجهز به سیستم گرمایش استاندارد است، گفت: پکیجهای گرمایشی استاندارد در مدارس شهرستان آمل وجود دارد و جای خطری نیست.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,,
وی با اشاره به فعالیت 460 مدرسه در سطح شهرستان آمل اظهار داشت: 59 هزار و 642 دانش آموز در سطح شهرستان آمل مشغول به تحصیل هستند.
,,
این مسئول با اشاره به فعالیت یک هزار و 752 نفر در مقطع تحصیلی ابتدایی در آمل ادامه داد: چهار هزار و 271 نفر در سطح مدارس آمل فعالیت دارند.
,,
وی افزود: تعداد مدارس پژوهش محور در آمل به 15 مدرسه ارتقا یافته تا در جهت کسب علم تخصصی گام های جدی تری در آمل برداشته شود.
,,
رییس اداره اموزش و پرورش آمل در پایان با بیان اینکه بیش از 100 مدرسه در امل نیاز جدی به مرمت و بازسازی دارند، گفت: بخشی از این امر باید با کمک شهرداری و بخشی دیگر با حمایت فرماندار و نماینده مردم آمل در مجلس و آموزش و پرورش استان صورت گیرد.
انتهای پیام/
,
]
ارسال دیدگاه