نصب ۴۰۰ کنتور هوشمند در چاه‌های کشاورزی شهرستان فارسان

نصب ۴۰۰ کنتور هوشمند در چاه‌های کشاورزی شهرستان فارسان
فرماندار شهرستان فارسان گفت: در راستای اهداف عالیه اقتصاد مقاومتی و حمایت و صیانت از سفره‌های آب زیرزمینی 400 دستگاه کنتور هوشمند آب در چاه‌های بهره‌برداران کشاورزی آماده و نصب گردید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مرداس طاهری، فرماندار شهرستان فارسان در جلسه منابع آب شهرستان فارسان در گفتگو با خبرنگار جهانبین نیوز گفت: موضوعات مرتبط در این حیطه موردبحث و بررسی قرار گرفت و مقرر شد که کمیته مربوطه مکانی مناسب برای تخلیه نخاله‌های ساختمانی هر 6 شهر در این شهرستان را در نظر بگیرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز ,

وی در ادامه افزود: در این جلسه موضوع لایه روبی و ساحل سازی رودخانه خشک‌رود شهرستان در دستور کار قرار گرفت و عملیات اجرایی آن در حال اجرا می‌باشد.

وی خاطرنشان کرد: این شهرستان با دارا بودن چاه های آب جهت کشاورزی و اینکه تعدادی از آن‌ها کنتور ندارند در این خصوص نیز بحث شد که حدود 400 کنتور هوشمند برای همین تعداد چاه آماده شود و نصب گردد تا از هدر رفت آب‌های زیرزمینی جلوگیری شود.

وی بیان داشت: خوشبختانه از سال 94 نسل جدیدی از کنتورهای هوشمند به نام کنتورهای هوشمند آب در سطح کشور معرفی شد که بزرگ‌ترین مزیت این کنتورها این است که علاوه بر چاه های برقی به چاه‌های دیزلی نصب می‌شوند. این کنتورها کاملاً بر اساس تجهیزات و امکانات داخلی پایه‌گذاری شده و در راستای اهداف عالیه اقتصاد مقاومتی است.

فرماندار شهرستان فارسان گفت: دلیل نصب این کنتورها کمبود آب در اثر کاهش نزولات جوی، افت آب‌های زیرزمینی، هجوم کشاورزان بومی و غیربومی برای اجاره زمین‌های اراضی کشاورزی زیر چاه و کاشت محصولات غیراستراتژیک است.

انتهای پیام/
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه