شهردار مشهد تاکید کرد؛

لزوم حرکت به سمت استفاده از حمل و نقل‌های نوین در مشهد

لزوم حرکت به سمت استفاده از حمل و نقل‌های نوین در مشهد
شهردار مشهد گفت: اکنون ابزار اجرایی و پشتیبانی برای انجام یک تحول جدید براساس نیاز و استفاده از مدل‌های حمل و نقل جدید آماده است لذا تصمیمات لازم را در اجرای برنامه‌هایی که حتی با ریسک پذیری همراه است را اتخاذ کنید که در این مسیر از پشتیبانی کامل برخوردار خواهید بود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح توس؛ محمدرضا کلائی صبح امروز در جلسه تکریم و معارفه معاونت‌های حمل و نقل و ترافیک، فنی و عمران و خدمات و محیط زیست شهری شهرداری مشهد که با حضور رییس و اعضای شورای شهر و مدیران شهری برگزار شد با تقدیر از خدمات نخعی و برکچی معاون‌های قبلی فنی و عمران و حمل و نقل و ترافیک افزود: از ابتدای آغاز بکار دوره جدید مدیریت شهری از سال 96 هماهنگی و فضای بسیار خوبی میان معاونان شهرداری وجود داشته است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح توس,

وی اضافه کرد: با توجه به تغییر و تحولات ناشی از قانون منع بکارگیری بازنشستگان بار مدیریت دو معاونت فنی و عمران و حمل و نقل و ترافیک طی دو ماه گذشته بر دوش آقایان حسینی پویا و ریحانی گذاشته شد که به حق در این مدت با بزرگواری کار را به سرانجام رساندند که جای تقدیر دارد.
شهردار مشهد با بیان اینکه برای برخی این مساله مطرح است که چرا مدیریت این دو معاونت ادغام شده است، اظهار کرد: فارغ از کار کارشناسی که توسط آل شیخ، معاون برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه انسانی و همکارانشان در این معاونت انجام شده است، با صاحب نظران و اعضای شورای شهر نیز در این زمینه گفتگو کرده‌ایم و مسیر آینده این معاونت روشن می‌کند تصمیمی که گرفته شده درست است که تمام تلاشمان را خواهیم کرد که این مسیر با کمترین خطا همراه باشد.
کلائی تصریح کرد: یکی از مشکلات موجود در حوزه فنی و عمران در10 سال اخیر که شهرداران مختلف به آن رسیده و قصد حل آن را داشته‌اند، یکنواختی و یکپارچگی خدمات و اجرای متوازن پروژه‌های عمرانی در مناطق مختلف شهری و ایجاد پیوستگی میان پروژه‌های کوچک و بزرگ بوده است که این موضوع را هم مردم می‌خواهند و هم عقل سلیم آن را تائید می‌کند.
شهردار مشهد ادامه داد: در این مسیر برخی اوقات معاونان فنی و عمران تغییر می‌کردند اما این مشکل به فرد مربوط نبود بلکه یک اشکال ساختاری است که باید حل شود.
وی گفت: با توجه به این موضوع با صراحت به کاظمی می‌گویم همانطور که برای مردم احداث یک تقاطع غیرهمسطح و پل اهمیت دارد، اصلاح جوی و جدول و آسفالت محل‌های زندگیشان نیز برایشان اهمیت دارد.
شهردار مشهد با اشاره به اینکه سیستم حوزه فنی و عمران در این مسیر باید اصلاح شود افزود: بگونه‌ای باید برنامه‌ریزی شود که پروژه‌ها به صورت پراکنده در شهر و توسط مناطق و با نظارت و مدیریت معاونت انجام شود این موضوع خواسته مردم و برنامه جدی ماست که باید این تغییر ساختارمند در سیستم مدیریتی معاونت فنی و عمران بنشیند.
کلائی اضافه کرد: برای عملی شدن این موضوع مدیر باید با کار اجرایی آشنا باشد و با توجه به مدت زمان کوتاه باقی مانده نمی‌توان کار را معطل گذاشت لذا چه بهتر از این که در این سمت از فردی استفاده شود که از سابقه اجرایی خوبی در معاونت خدمات شهری برخوردار است.
شهردار مشهد تصریح کرد: عملکرد معاونت فنی و عمران باید به گونه‌ای اصلاح شود که مردم ببینند و درک کنند که ما برای جلب رضایت آنها کار می‌کنیم و برای ما مهم هستند و تلاشمان برای رفاه آنها است لذا در اجرای پروژه‌ها باید سرعت داشته باشیم زیرا برای مردم فرق می‌کند که اجرای یک پروژه سه سال به طول انجامد یا اینکه سه شیفته در یکسال به اتمام برسد.
وی با بیان اینکه برای توسعه شهر و پیشبرد کارها به سرمایه اجتماعی نیاز داریم، اظهار کرد: سرعت در اجرای پروژه‌ها همراه با کیفیت باید مورد توجه قرار گیرد و در این مسیر بکارگیری بخش خصوصی با اصلاحی که باید در ترک تشریفات و رقابتی کردن کارها ایجاد شود از اهمیت بالایی برخوردار است.
وی گفت: معاونت فنی عمران باید در این مسیر از پیمانکارانی که دارای توان مالی و فنی مناسبی برخوردارند استفاده کند که این اقدام به رونق گرفتن فضای کسب و کار بخش خصوصی نیز کمک خواهد کرد.
شهردار مشهد در ادامه به حوزه حمل و نقل و ترافیک اشاره کرد و افزود: حوزه حمل و نقل یکی از مهمترین حوزه‌هایی است که شهروندان با آن سرو کار دارند که فعالیت‌هایش شکل طرح و اجرا دارد از اصلاح هندسی یک معبر تا اجرای پروژه‌های بزرگ مانند تقاطع غیرهمسطح، پل و آسفالت لذا هماهنگی میان معاونت فنی و عمران و حمل و نقل و ترافیک امری بسیار مهم است.
کلائی با اشاره به این موضوع که کاظمی در معاونت خدمات شهری سابقه درخشان و قابل قبولی دارد و زحمات زیادی در این حوزه کشیده است، اضافه کرد: کاظمی باید به دلایل این تغییرات توجه کنند و اصلاحات مورد نیاز را در مدیریت دو معاونت حمل و نقل و ترافیک و فنی و عمران بگنجاند.
شهردار مشهد ادامه داد: حوزه خدمات شهری در کشورحرف‌های زیادی برای گفتن دارد و در ارزیابی‌ها یک حوزه قابل دفاع و مطرح است؛ البته با توجه به موضوعات ناپایداری همچون مسئله آب، آلودگی هوا و پسماند نیاز به توسعه‌هایی در این زمینه ضروری است.
وی تصریح کرد: حفظ خدمات شهری در سطح جاری و توسعه‌های مورد نیاز در حوزه آب فضای سبز، آلودگی هوا و پسماند ضروری و مورد توجه است و یعقوبی سرپرست معاونت خدمات و محیط زیست شهری شهرداری مشهد با توجه به تجربه چندین ساله در این حوزه به این نکات اشراف کامل دارد و باید به این نکته توجه داشته باشد که اسب زین شده‌ای را تحویل می‌گیرد، لذا در کنار حفظ سطح خدمات شهری توسعه موارد یاد شده را مورد توجه قرار داده و در اجرای برنامه‌های استقبال از بهار اوج هنر خود را بکارگیرد.
وی به حوزه حمل و نقل اشاره کرد و گفت: مردم به حوزه حمل و نقل به شدت نیاز دارند و در این حوزه کیفیت همراه استمرار باید مورد توجه قرار بگیرد.
کلائی با بیان اینکه در این مسیر باید به دو نکته اشاره کنم، اظهار کرد: نکته اول اینکه اکنون ابزار اجرایی و پشتیبانی برای انجام یک تحول جدید براساس نیاز و استفاده از مدل‌های حمل و نقل جدید آماده است لذا تصمیمات لازم را در اجرای برنامه‌هایی که حتی با ریسک پذیری همراه است را اتخاذ کنید که در این مسیر از پشتیبانی کامل برخوردار خواهید بود.
شهردار مشهد ادامه داد: نکته دوم اینکه باید در حوزه حمل و نقل و ترافیک با استفاده از متدهای جدید در ساختارهای سازمانی تحول ایجاد شود و در این مسییر داشتن برنامه یکساله از اهمیت بالایی برخوردار است و من به این تغییرات خوشبین هستم و امیدوارم شهرداری مشهد در این مسیر به الگویی برای کلان شهرها تبدیل شود.
گفتنی است در این مراسم، خلیل‌الله کاظمی به عنوان معاون حمل و نقل و ترافیک و سرپرست معاونت فنی و عمران و مهدی یعقوبی نیز به عنوان سرپرست معاونت خدمات و محیط زیست شهری مشهرداری مشهد معرفی شدند.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه