اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

۷۰ برند خارجی در کشور مجوز فروش دارند

۷۰ برند خارجی در کشور مجوز فروش دارند
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان تهران با اشاره به برخورد جدی با فروشگاه های پوشاک قاچاق گفت: از مجموع برندهای موجود در کشور، ۷۰ برند مجوز دارند و مابقی به صورت غیر قانونی وارد کشور می شوند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  محمدعلی اسفنانی با اشاره به برخورد با واردکنندگان پوشاک قاچاق اظهار کرد:کسانی که با برندهای خارجی فاقد ثبت در کشور و نمایندگی اقدام به عرضه کالا به مردم می کندمورد برخورد قرار خواهند گرفت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

فقط ۷۰ برند خارجی پوشاک در کشور مجوز فروش دارند

, فقط ۷۰ برند خارجی پوشاک در کشور مجوز فروش دارند,

وی افزود:در کشور مجموعه های دارای مجوز اجازه فعالیت دارند و کالای وارداتی آن ها نیز باید دارای شناسه باشد.  از مجموع برندهای موجود در کشور، ۷۰ برند مجوز دارند و مابقی بصورت غیر قانونی وارد کشور می شود و طرح برخورد با آن ها صورت می گیرد.

,

وی در خصوص چرایی فقدان مبارزه صحیح با قاچاق عظیم پوشاک گفت: طرحی که شروع کردیم بدین معنا نیست که تنها در سطح عرضه مبارزه صورت می گیرد؛ در حالیکه قانونی می گوید برخورد باید در سطح مبادی ورودی صورت گیرد و مبادی ورودی نیز کار خود را انجام می دهند.

,

اسفنانی افزود: فرقی نمی کند قاچاق از چه طریقی وارد شود؛ چه از طریق کولبرها یا از طریق اسکله های وارداتی، برخوردها را شاهد هستیم و امیدواریم سر دسته مجموعه و کسانی که در راس کار هستند شناسایی و برخورد جدی با آن ها صورت گیرد.

,

در ادامه بهرام شهریاری، نائب رئیس اتحادیه نساجی و پوشاک ایران با اشاره به برخورد قدم به قدم با پوشاک فاقد مجوز وارداتی گفت: مبنا بر اینست که فروشگاه هایی با متراژ بیش از ۴۰۰ متر در مجتمع های شناخته شده تهران که با تابلوی یک برند، پوشاک غیر مجاز را عرضه می کنند در مرحله اول مورد برخورد قرار گیرند.

,

وی افزود: در مراحل بعدی با تمام کسانیکه پوشاک قاچاق وارد می کنند و برچسب های تولیدی در کشور را روی لباس ها درج می کنند برخورد می شود.  در زمان آقای نعمت زاده دستورالعملی ابلاغ شد که به برندهای خارجی اجازه فعالیت در کشور داده شد و یکی از بندهای اولیه آن، آوردن گواهی برند است و اینکه به عنوان یک برند خارجی به یک شرکت گواهی داده شود تا نمایندگی رسمی در کشور باشد و طبیعتا در این مرحله بسیاری وارد کنندگان برند تقلبی از بین رفتند و در طرح جدید نیز همین اقدام صورت می گیرد.

,

انتهای پیام / 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه