بارش برف و کولاک سبب کندی تردد در مناطق کوهستانی سردشت شد

بارش برف و کولاک سبب کندی تردد در مناطق کوهستانی سردشت شد
رییس اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای سردشت گفت: تمامی محورهای شهرستان باز بوده اما به علت بارش برف و کولاک شدید تردد در آنها با کندی انجام می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا فرزاد ظاهری در گفت و گو با خبرنگار اروم نیوز، اظهار داشت: بارش برف در گردنه زمزیران، بازارچه مرزی کیله و سایر نقاط برف گیر شهرستان به علت کاهش دید تردد را با کندی مواجه کرده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اروم نیوز,

وی، افزود: در محورهای مواصلاتی و گردنه‌ها عملیات برف روبی و نمک پاشی توسط راهداران صورت گرفته و هم اکنون تردد در تمامی محورهای شهرستان برقرار است.

,

رییس اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای سردشت، از رانندگان خودروهای سبک و سنگین خواست به هنگام تردد در جاده ها ضمن اطمینان از سالم بودن تجهیزات وسایل نقیله خود حتما از زنجیر چرخ و لاستیک مناسب استفاده کنند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه