logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

​فرمان تیراندازی به ماموران راهور زاهدان را چه کسی صادر کرد؟+ سند

​فرمان تیراندازی به ماموران راهور زاهدان را چه کسی صادر کرد؟+ سند
تقارن دعوت رسانه های معاند برای تجمع مردم در خیابان کوثر زاهدان و شهادت پرسنل راهور در همان خیابان نشان می دهد گروهی اهدافی پنهان برای ضربه زدن به امنیت را در سر می پرورانند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون، شب گذشته بود که خودروی پرسنل راهور در یکی از خیابان های زاهدان مورد هدف گلوله راکبان موتور قرار گرفت و سرگرد غلامحسین جام دوست آبادی به درجه رفیع شهادت نایل آمد و سرباز وظیفه هادی پیشه ور از ناحیه پهلو مورد اصابت گلوله قرار گرفت.

پلیس در همان ساعات ابتدایی از تلاش برای شناسایی عاملین این حادثه خبر داد، اما نکته ای که نباید در این حادثه از آن غلفت شود اینکه حمله به خودروی پلیس راهور در خیابان کوثر زاهدان اتفاق می افتد و این همان خیابانی است که رسانه های معاند و ضدانقلاب از روزها قبل مردم را برای تجمع به آنجا دعوت کردند.

تقارن دعوت رسانه های معاند برای تجمع مردم در خیابان کوثر زاهدان و شهادت پرسنل راهور در همان خیابان قطعا نمی تواند اتفاقی باشد و مسلما با دستگیری عاملین این حادثه پرده از چهره طراحان برداشته می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,
,
,
,
,
, ,

به نظر می رسد هدف اصلی راکبان مسلح موتور سوار مردم بوده و با آگاهی قبلی از روز 17 دی و در پی دعوت معاندین به تجمع تلاش داشته با سوء استفاده از تجمع احتمالی به سمت مردم تیراندازی کنند و پروژه کشته سازی و فشار به جمهوری اسلامی ایران را پی ریزی کنند اما وقتی با بی توجهی مردم مواجهه می شوند در شب 18 دی خودروی پلیس راهور را هدف گرفته و از حافظان امنیت انتقام می گیرند.

در حال باید منتظر ماند و دید عاملین این جنایت هولناک پس از دستگیری از هدف و انگیزه خود برای این حادثه هولناک چه می گویند.
 
انتهای پیام/

,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه