انتقاد امام جمعه رامسر از خالی بودن کرسی شهرداری

انتقاد امام جمعه رامسر از خالی بودن کرسی شهرداری
امام جمعه رامسر نسبت به تاخیر طولانی مدت در انتخاب شهردار رامسر انتقاد کرد و خواستار تعیین و تکلیف پست شهرداری در سریع‌ترین زمان شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، حجت‌الاسلام سید جعفر رضایی درباره خالی ماندن کرسی شهرداری رامسر در گفت‌وگویی اظهار کرد: اعضای شورای شهر رامسر و استانداری مازندران بدانید که مردم ما هنوز منتظر انتخاب یک شهردار برای رامسر هستند.

وی افزود: در آستانه سال نو که گردشگران زیادی به رامسر می‌آیند این بلاتکلیفی زیبنده نیست.

امام جمعه رامسر بیان کرد: اعضای شورای شهر رامسر در انتخاب شهردار بسیار معطل کردند زیرا سه ماه ظرفیت قانونی به این معنا نیست که هر سه ماه را معطل کنند.

وی تصریح کرد: در کمترین زمان باید برای شهر رامسر شهردار انتخاب می شد اما این اتفاق و متاسفانه فعالان رسانه ای بویژه در فضای مجازی هم همراهی خیلی درستی در این زمینه نداشتند.

رضایی گفت: قبلا هم به خود اعضا شورای شهر عرض کردم که چرا اعضای شورا باهم متحد نیستند و در بین آنها چند صدایی وجود دارد، اما پاسخ درستی دریافت نشده است.

وی با بیان اینکه مردم منتظر هستند و آنها به شما برای عمران و آبادانی و صلاح شهر رای داده اند گفت: امیدوارم شورای شهر مساله انتخاب شهردار را در اولویت کارهای روزمره خود قرار دهند و پیگیری‌های لازم را با سرعت و دقت انجام دهند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه