شبی که "پرواز همای" در حرم شهدای گمنام شفت ماند
«پرواز همای» خواننده معروف گیلانی گفت: “محاکمه حلاج” بعد از تحقیق چندساله و با استفاده از متون و کتب متفاوت ساخته شد که خوشبختانه مورد پسند مردم واقع شد و اثر خوبی به جای گذاشت.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ۸دی، «سعید جعفرزاده احمد سرگورابی»، معروف به “پرواز همای” در حاشیه برگزاری کنسرتش در رشت با خبرنگار 8دی به گفتگو نشست، متن کامل این گفتگو در ادامه می آید:
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ۸دی,,
“اُپرای حلاج” کار بسیار فاخری بود که از اجرایش بسیار لذت بردیم، در مورد این کار کمی توضیح دهید؟
, “اُپرای حلاج” کار بسیار فاخری بود که از اجرایش بسیار لذت بردیم، در مورد این کار کمی توضیح دهید؟,پرواز همای : سرنوشت زندگی حلاج را در کتاب های مختلف خوانده بودم و سال ها بود که قسمت به قسمت برای آن آهنگ می نوشتم زیرا در نهایت تصمیم داشتم این موضوع را به یک اُپرای نمایشی بزرگ تبدیل کنم.
,بعد از تحقیق چندساله و با استفاده از متون و کتب متفاوت، نظریات بزرگان ادبیات مانند مولانا، سعدی، عطار و… را در مورد حلاج بررسی کردم و پس از بررسی آنها با دیدگاه و شعرهای خودم و استفاده از تجربیات نمایشی در زمینه اُپرا که در ایتالیا آموزش دیده بودم دومین اُپرای خودم را آماده کردم که خوشبختانه مورد پسند مردم واقع شد و اثر خوبی به جای گذاشت و نتیجه اش را شما دیدید.
,,

, ** حرف ما باید از حال و روزگار مردم باشد
, ** حرف ما باید از حال و روزگار مردم باشد, ** حرف ما باید از حال و روزگار مردم باشد,با این کار عارفانه، “همای” جامعه شناس و بوم شناس کجا سیر می کند؟
, با این کار عارفانه، “همای” جامعه شناس و بوم شناس کجا سیر می کند؟,پرواز همای: این هما در زمین و مانند سایر انسان ها سیر می کند و فقط باید درست فکر کرد و حرف زد و همینطور کسانی را که درست می گویند خوب شنید و درک کرد، و یاد گرفت چیزی که از آن حرف می زنیم در اجتماع وجود داشته باشد و حال درد و روزگار مردم باشد زیرا واقعیت های جامعه را نباید پنهان کرد.
,,
** شبی که “پرواز همای” در حرم شهدای گمنام شفت ماند
, ** شبی که “پرواز همای” در حرم شهدای گمنام شفت ماند, ** شبی که “پرواز همای” در حرم شهدای گمنام شفت ماند,قطعه ای درباره شهدای گمنام کار کرده اید که بسیار دلنشین است این کار چطور ساخته شد؟!
, قطعه ای درباره شهدای گمنام کار کرده اید که بسیار دلنشین است این کار چطور ساخته شد؟!,پرواز همای: آن قطعه برای ۳ شهید گمنانی بود که در شهرستان شفت دفن شده است، شبی به همراه یکی از دوستانم آقای فرشاد مقصودی به آنجا رفتم و یک شب در حرم شهدای گمنام شفت ماندم و آن آهنگ را خواندم و از این شهدا درخواست کردم که کمک کنند تا به صحنه در ایران برگردم که خوشبتانه بعد از آن به منکمک کردند و من برگشتم.
,,

, ,
** خواندن در جمع مردم گیلان حس و حال دیگری دارد
, ** خواندن در جمع مردم گیلان حس و حال دیگری دارد, ** خواندن در جمع مردم گیلان حس و حال دیگری دارد,از اینکه در جمع هم استانی های خود هستید و شما را فرزند گیلان می دانند چه احساسی دارید؟
, از اینکه در جمع هم استانی های خود هستید و شما را فرزند گیلان می دانند چه احساسی دارید؟,پرواز همای: زمانی که به رشت می آیم احساس می کنم در خانه خودم هستم، تمام کسانی که می آیند آشنای من هستند مردم این خاک اند و هم نفس شمالی من هستند، برای من حس و بوی دیگری دارد چون اینجا رشد کرده ام و دست بوس همه مردم گیلان هستم.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه