هیات مدیره خانه مطبوعات البرز از امروز فاقد رسمیت است
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی البرز گفت: هیات مدیره کنونی خانه مطبوعات این استان، از امروز فاقد رسمیت است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تیتریک، ناصر مقدم روز چهارشنبه گفت: طبق ماده 33 اساسنامه خانه مطبوعات، باید ظرف مدت 20 روز پس از انتخابات نسبت به ثبت خانه مطبوعات البرز در اداره ثبت شرکت ها اقدام می شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تیتریک,
وی افزود: با گذشت بیش از یک سال از برگزاری مجمع انتخاباتی هیات مدیره خانه مطبوعات البرز، این امر محقق نشده ضمن آنکه اعضای هیات مدیره به دلیل اختلافات داخلی
,
اقدامی در این زمینه انجام نداده اند.
,
مقدم گفت: برای حمایت از حقوق اصحاب رسانه و کمک به آنها و اجرای ضوابط قانونی، از امروز هیات مدیره کنونی خانه مطبوعات البرز فاقد رسمیت است.
,
وی ادامه داد: انتخابات جدید هیات مدیره خانه مطبوعات البرز، اسفندماه 97 همزمان با چند استان دیگر توسط اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی این استان به صورت الکترونیکی برگزار می شود.
,
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی البرز افزود: انتظار ما از اصحاب رسانه استان این است که نسبت به عضویت در خانه مطبوعات استان اقدام کرده و اطلاع رسانی در این خصوص نیز اعلام می شود.
,
استان البرز دارای حدود 140 خبرگزاری، نشریه و پایگاه خبری بوده و 450 خبرنگار دارد.
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه