سرمربی جدید نساجی رسما قراردادش را امضاء کرد

سرمربی جدید نساجی رسما قراردادش را امضاء کرد
سرمربی جدید نساجی مازندران قراردادش با این باشگاه را رسما امضاء کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، مجید جلالی که پنج‌شنبه شب هفته قبل با مسؤولان باشگاه نساجی به توافق رسیده و به‌عنوان سرمربی جدید این تیم انتخاب شده بود، چهار روز در تمرینات این تیم شرکت کرد، اما به دلیل مشکلات باشگاه در تمرین روز گذشته حاضر نشد و امضای قراردادش نیز به تاخیر افتاده بود.

بعد از این حواشی، مجید جلالی جلسه‌ای با فرهاد صنیعی‌فر و رضا حدادیان، مالکان باشگاه نساجی داشت و در نهایت طرفین به توافقات نهایی رسیده، مشکلات را بررسی کردند و قرارداد جلالی به‌عنوان سرمربی جدید نساج‌ها امضاء شد.

تمرین امروز پنج‌شنبه نساجی مازندران از ساعت ۱۱ در ورزشگاه کارگران تهران زیر نظر مجید جلالی و دستیاران او برگزار خواهد شد.

گفتنی است، اردوی تیم نساجی مازندران از دیروز چهارشنبه در هتل المپیک برپا شده و بازیکنان این تیم تا چهار روز آینده تمرینات خود را در تهران پیگیری می‌کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه