قائم مقام رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد:
۱۴ درصد افراد دچار اختلالات روانی و رفتاری هستند
قائم مقام رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: بر اساس آمار ارائه شده از سوی وزارت بهداشت ۱۴ درصد افراد بالای ۱۵ سال دچار اختلالات روانی و رفتاری هستند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح توس؛ غلامحسن خدایی صبح امروز در دومین مجمع سلامت شهرستان کاشمر بابیان اینکه سلامت جسمی، روانی، اجتماعی و معنوی چهار بعد سلامت به شمار میرود، خاطر نشان کرد: واقعیت این است که بسیاری از بیماریهای جسمی، روانی، اجتماعی و معنوی خارج از امکانات و اختیارات مجموعه بهداشت و درمان است و به شیوه زندگی و فعالیت سایر سازمانها مربوط میشود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح توس,قائم مقام رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد در امور مشارکت های مردمی با بیان اینکه بر اساس آمار ارائه شده از سوی وزارت بهداشت ۱۴ درصد افراد بالای ۱۵ سال دچار اختلالات روانی و رفتاری هستند، اظهار کرد: زمانی که در جامعه نشاط وجود نداشته باشد و به مردم امید ندهیم ، شاهد بروز اختلالات روانی و رفتاری در افراد هستیم.
,وی با تأکید بر اینکه کاشمر با توجه به فعالیتهای چشمگیر حوزه خیرین سلامت، از شهرستانهای پیشرو در سطح استان است، خاطرنشان کرد: همدلی و همافزایی که بین مسؤولان، خیرین و مجموعه بهداشت و درمان وجود دارد منجر به موفقیت و برگزاری دومین مجمع سلامت در این شهرستان شده است.
,,
نقش موثر خیران در توسعه یر ساخت های بهداشتی و درمانی در شهرستان کاشمر
, نقش موثر خیران در توسعه یر ساخت های بهداشتی و درمانی در شهرستان کاشمر,مدیر شبکه بهداشت و درمان کاشمر نیز در این نشست ضمن قدردانی از نگاه خیرخواهانه خیرین و همراهی مسئولان ادارات و نهادهای شهرستان با مجموعه بهداشت و درمان اظهار کرد:خوشبختانه در سایه این همراهی و تعامل در سالهای اخیر گام های قابلتوجهی در حوزه سلامت برداشتهشده است بهطوریکه امروز شبکه عظیمی از خیرین سلامت در شهرستان همراه این مجموعه هستند.
,دکتر محمدجواد یزدانی بابیان اینکه در سالهای اخیر با کمک خیرین خاطرات بهیادماندنی خوبی در حوزه بهداشت و درمان ثبت و به یادگار باقیمانده است خاطر نشان کرد: با راهاندازی بخش آی سی یو در شهرستان شاهد نجات جان بیماران و بازگشت مجدد آنها به زندگی بودیم.
,وی توسعه بخش دیالیز، احداث مرکز فرهنگی و مسجد در دو بیمارستان کاشمر، کمک به ساخت فضای بخش ام آر آی، کمک به تجهیزات پزشکی را ازجمله فعالیتهای خیرین در طی سالهای اخیر در این شهرستان عنوان کرد و گفت: امروز کاشمر در جایگاهی قرار دارد که موضوع اجتماعی شدن سلامت را بهعنوان اولویت اصلی قرار داده است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه