استاندار اردبیل خبر داد؛
بازگشت۱۲۹ واحد تولیدی راکد کشاورزی اردبیل به چرخه تولید
استاندار اردبیل گفت: طی امسال ۱۲۹ واحد تولیدی راکد بخش کشاورزی این استان به چرخه تولید بازگشتند که این موضوع باعث ایجاد اشتغال مناسب شده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سبلانما، اکبر بهنامجو صبح امروز در جلسه کارگروه تخصصی اشتغال استان اردبیل در سالن شیخ صفی استانداری اردبیل از بازگشت ۱۲۹ واحد تولیدی راکد بخش کشاورزی این استان به چرخه تولیدخبر داد و گفت: بازگشت دوباره این واحدهای راکد به چرخه تولیدی در بخش های مختلف کشاورزی اعم از صنایع تبدیلی، دام و طیور و... باعث ایجاد اشتغال مناسب در استان اردبیل شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سبلانما,وی افزود: با توجه به شرایط موجود، مشکلات اقتصادی نسبت به سالهای گذشته بیشتر شده است که بی شک کاهش آن نیز وابسته به عزم جدی مسؤولان برای حل این مشکلات دارد.
,استاندار اردبیل تصریح کرد: با توجه به شرایط نمیتوان مردم را به طور کامل راضی کرد اما اگر مردم تلاش مسئولان برای حل مشکلاتشان را مشاهده کنند از عملکرد آنها راضی خواهند شد.
,وی تاکید کرد: در وضعیت کنونی باید فعالیتهای اقتصادی و سایر اقدامات با شتاب بیشتری انجام گیرد و در این بین مدیری جایگاه برتر و ارزشمند خواهد داشت که بیشترین و بهترین عملکرد را برای حل مشکلات مردم داشته باشد.
,بهنام جو ادامه داد در خصوص حمایت از طرحهای سرمایهگذاری و ارائه تسهیلات برای رونق تولید و اشتغال در استان اردبیل عملکرد بانکها خوب بوده اما رضایتبخش نیست.
,استاندار اردبیل تصریح کرد: برای رفع معضل بیکاری و توسعه اقتصادی استان ضرورت دارد که همه تلاش خود را بیشتر کنند.
,وی گفت:مسیر پیشرفت استان اردبیل را از شمال تا جنوب استان اردبیل ادامه خواهیم داد و در این راستا طرح خلخال ۱۴۰۰ که منجر به احیای مناسب این شهرستان در بخشهای مختلف صنایع، گردشگری و کشاورزی خواهد شد پیاده سازی شده است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه