پس از ۷۵ روز؛

چهارمین دانش‌آموز تصادف خونین بردسکن جان باخت

چهارمین دانش‌آموز تصادف خونین بردسکن جان باخت
چهارمین حادثه دیده سانحه برخورد خودرو با جمعی از دانش آموزان پسر در بردسکن جان باخت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح توس؛ در 20 آبان امسال در پی وقوع تصادف پیکان وانت با جمعی از دانش آموزان بردسکنی تعدادی از آنها مجروح شدند که 3 نفر از این افراد فوت کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح توس,

متاسفانه شب گذشته پس از تحمل 75 روز رنج مصدومیت، مهدی جهانی فر، چهارمین حادثه دیده سانحه اسفناک خودرو علی رغم تلاش کارد پزشکی به علت شدت جراحات وارده در یکی از بیمارستان های مشهد مقدس جان به جان آفرین تسلیم کرد.

,

این دانش آموز نخبه در پایه چهارم ابتدایی در آموزشگاه حاج مومن بردسکن استان خراسان رضوی مشغول به تحصیل بود.

,

مدیر آموزش و پرورش بردسکن در اطلاعیه ای این ضایعه غمبار را به جامعه فرهنگیان و دانش آموزان به ویژه خانواده این دانش آموز تسلیت گفت.

,

غلامحسین غفوری در این پیام از خداوند متعال برای بازماندگان این حادثه جانکاه صبر جمیل و اجر جزیل خواستار شد.

,

امیرعلی طاهریان، سجاد حسین پور و محمدمهدی احمدی از دیگر کشته شدگان این سانحه رانندگی بودند.
انتهای پیام/

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه