مدیر امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل خبرداد؛

صدور۳ هزار مجوز تغییر کاربری کشاورزی در اردبیل

صدور۳ هزار مجوز تغییر کاربری کشاورزی در اردبیل
مدیر امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل گفت: بیش از ۳ هزار فقره مجوز تغییر کاربری در استان اردبیل صادر شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سبلان‌ما،یاور میرزایی، ظهر امروز در در مراسم گرامیداشت روز ملی تشکیل سازمان امور اراضی در اردبیل  با اشاره به اینکه در این راستا مجوز کاربری ۳ هزار و ۸۵۰ فقره صادر شده است افزود: مساحت کل اراضی تغییر کاربری ۳ هزار و ۵۰۰ هکتار می‌باشد که برای طرح‌های غیر کشاورزی صادر و همچنین هزار و ۹۵۰ فقره برای طرح‌های ملی کشاورزی با مساحت بیشتر از هزار هکتار تاکنون صادر شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سبلان‌ما,

وی افزود: واگذاری اراضی ملی برای طرح‌های اقتصاد شامل طرح‌های کشاورزی و غیرکشاورزی ۹۷۵ فقره با مساحت ۲۰ هزار هکتار از اراضی ملی واگذار شده که بیشتر طرح‌ها در دست بهره برداری می‌باشد.

,

مدیر امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل تصریح کرد: استان اردبیل دارای ۸۰۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی شامل دیم و آبی است.

,

میرزایی ادامه داد: در راستای سند دار کردن اراضی کشاورزی در اجرای طرح ملی طرح ملی کاداست ۱۳۷ هزار و ۵۰۰ هکتار قرارداد با مشاورین منعقد شده است که از این مقدار ۳۷ هزار و ۵۰۰ هکتار با تایید سازمان نقشه برداری برای جانمایی به ثبت اسناد ارسال شده که بعد از تایید ثبت اسناد به صدور مجوز کشاورزی اقدام می‌شود.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه