logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

مدیرکل بیمه سلامت مازندران خبر داد؛

پرداخت مطالبات سال ۹۶ موسسات خصوصی طرف قرارداد با بیمه سلامت

پرداخت مطالبات سال ۹۶ موسسات خصوصی طرف قرارداد با بیمه سلامت
مدیرکل بیمه سلامت مازندران گفت: مطالبات موسسات بخش خصوصی طرف قراداد با اداره کل بیمه سلامت مازندران تا پایان سال ۹۶ صد در صد پرداخت شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، رسول ظفرمند طی گفت و گویی اظهار کرد: با تخصیص اعتباری بالغ بر 150 میلیارد ریال از سوی سازمان بیمه سلامت ایران به بیمه سلامت استان مازندران، تمام مطالبات بخش خصوصی شامل پزشکان،داروخانه ، فیزیوتراپی، آزمایشگاه و رادیولوژی و ... به طور کامل تا پایان سال 96 پرداخت شده است.

وی با بیان این که تأمین اعتبارات مورد نیاز سازمان بیمه سلامت موجب رضایتمندی هرچه بیشتر مردم و بیمه شدگان خواهد شد ، گفت: پرداخت صد در صدی مطالبات موسسات بخش خصوصی طرف قرارداد با اداره کل بیمه سلامت مازندران ، نشان دهنده پیگیری های ارزشمند مدیرعامل سازمان بیمه سلامت کشور و ایجاد یک انضباط مالی در بیمه سلامت است که این مدیریت منابع منجر به پرداخت منظم مطالبات در سال 97 شد.

مدیرکل بیمه سلامت مازندران بیان کرد: در حال حاضر اعتبارات این سازمان پاسخگوی نیازهای بیمه سلامت در ارائه خدمات نیست و دولت و مجلس شورای اسلامی می توانند با تصویب بودجه مورد نیاز سازمان بیمه سلامت در بررسی لایحه بودجه سال ۹۸ ، موجب افزایش سطح دسترسی مردم به خدمات درمانی مورد نیاز و رضایتمندی بیمه شدگان و موسسات درمانی را فراهم کنند.

ظفرمند افزود: با توجه به این که بیشترین جمعیت بیمه شده سازمان بیمه سلامت به صورت رایگان و بدون پرداخت حق سرانه تحت پوشش بیمه سلامت هستند ، حمایت همه جانبه مجلس و دولت در راستای تأمین منابع مورد نیاز این طرح جهت ایجاد آرامش و دلگرمی مردم ، بیمه شدگان و موسسات درمانی بسیار موثر و مهم است.

مدیرکل بیمه سلامت مازندران با اشاره به هزینه سالانه بیش از ۷۰۰ میلیارد تومانی بیمه سلامت برای درمان بیمه شدگان و قرارداد با بیش از 2 هزار و 300 موسسه درمانی در سطح استان ، خواستار تخصیص ردیف بودجه مناسب جهت اجرای طرح های ملی نظیر پزشک خانواده و بیمه همگانی سلامت در استان مازندران شد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه