در دهه فجر صورت می‌گیرد؛

افتتاح و کلنگ‌زنی 39 میلیارد تومان پروژه در جویبار

افتتاح و کلنگ‌زنی 39 میلیارد تومان پروژه در جویبار
فرماندار شهرستان جویبار از افتتاح و گلنگ‌زنی 28 پروژه با اعتبار 39 میلیارد تومان در شهرستان جویبار در دهه‌فجر امسال خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، سید علی اسد امشب در نشست با خبرنگاران با بیان اینکه دهه‌فجر فرصت مناسبی برای بیان دستاوردهای نظام است گفت: پس از پیروزی انقلاب اسلامی تا به امروز دستاوردهای بسیار زیادی در حوزه های مختلف در کشور با توجه سیاست‌های خصمانه آمریکا در طول این سال‌ها داشته‌ایم.

وی افزود: انقلاب اسلامی با رهبری حکیمانه و هوشمندانه امام خمینی(ره) و حضور مردم دلیر و شجاع کشور رژیم طاغوت را سرنگون کرد و یک نظام متشکل از جمهوریت و اسلامیت را حیات بخشید.

فرماندار جویبار حفظ وحدت و همدلی را تضمن‌کننده حرکت رو به جلو کشور دانست و اظهار کرد: با داشتن وحدت، انسجام و همدلی می‌توان کارهای بزرگی در کشور انجام داد.

اسد به برنامه‌های دهه فجر در شهرستان جویبار اشاره و عنوان کرد: در ایام‌الله دهه‌فجر 23 پروژه به ارزش 16 میلیارد تومان به بهره‌برداری خواهد رسید و 5 پروژه با اعتبار 23 میلیارد تومان کلنگ‌زنی خواهد شد.

وی بیان کرد: کلنگ‌زنی دو آبندان جدید در روستاهای ایزدخیل و رنگریزمحله، افتتاح راه آسفالت 2/5 کیلومتری کردکلا به دریا، افتتاح بلوار آیت‌الله‌فقیه، کلنگ‌زنی عملیات اجرایی ورودی وخروجی شهر جویبار به طول یک هزارو ۶۵۰ متر، افتتاح مزار و استانه شهدای سروکلا، کلنگ‌زنی دو طرح پرورش ماهیان خاویاری، بهره‌برداری از خانه دو معلول و افتتاح 9 پروژه در دهیاری‌ها، افتتاح مدرسه حضرت معصومه(س)، بهره‌برداری از گلخانه مسقف یک هزار متری و... ازجمله طرح‌های عمرانی و خدماتی شهرستان جویبار در این دهه هستند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نقل از بلاغ, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه