چهار اکیپ پزشکی به مناطق محروم بروجرد اعزام شد
مسئول بسیج جامعه پزشکی بروجرد گفت: به مناسبت دهه فجر چهار اکیپ پزشکی به مناطق محروم بروجرد اعزام شدند و خدمات درمانی رایگان را ارائه می دهند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا عبدالستار فتحی امروز در گفت و گو با سفیر افلاک اظهار داشت: در طول سال پزشکان در قالب چند تیم به مناطق محروم اعزام می شوند و خدمات درمانی و دارویی رایگان را در اختیار بیماران مناطق محروم قرار می دهند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیر افلاک,,
وی افزود: همزمان با ایام الله دهه فجر چهار اکیپ پزشک به مناطق محروم بروجرد اعزام شده اند تا بتوانند خدمات را ارائه دهند.
,,
مسئول بسیج جامعه پزشکی بروجرد با اشاره به این که در روستای بندیزه یک اکیپ شامل پزشک عمومی، کارشناس تغذیه، کارشناس روانشاسی، ماما و کارشناس بهداشت اعزام شده اند، گفت: در منطقه لُر آباد و دره غریب هم علاوه بر این تعداد پزشک و مشاور، متخصص زنان و زایمان و متخصص گوش و حلق و بینی اعزام می شوند.
,,
بگفته فتحی در درمانگاه ها نیز خدماتی به روستائیان ارائه می شود و علاوه بر این در روز جمعه طرح پایش سلامت نمازگزاران نیز صورت می گیرد و مواردی مانند تست قند خون و فشار خون انجام می شود.
,,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه