شیراز نیازمند آرامستان مشاهیر است

شیراز نیازمند آرامستان مشاهیر است
سخنگوی کمیسیون حقوق شهروندی شورای شهر شیراز گفت: شیراز نیازمند آرامستان مشاهیر است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ احمد تنوری عصر دوشنبه در نطق پیش از دستور هفتاد و دومین جلسه شورای شهر شیراز با اشاره به سابقه تاریخی فرهنگی شهر شیراز و لزوم گرامیداشت مشاهیر و مفاخر ایران در حوزه های فرهنگی، مذهبی، اجتماعی، علمی، ورزشی و هنری در عرصه های ملی و جهانی گفت :شهرداری نسبت به ایجاد آرامستان ویژه مشاهیر در مجاورت شهر شیراز در یکی از محورهای شمال و یا غرب شهر با رعایت اصول بهداشتی و سایر ظوابط قانونی اقدام نماید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

تنوری افزود : لازم به ذکر است که بسیاری از مفاخر فرهنگی هنری و علمی و ادبی در مناسبت های مختلف این کاستی را در خصوص شهر شیراز یادآور شده اند.

,

به گزارش مهر وی ادامه داد: چرا که در دهه های گذشته بسیاری از مشاهری که درگذشته اند به طور پراکنده در آرامستان های مختلف داخل و خارج ا ز کشور دفن شده اند و امکان میزبانی از پیکر آنان در آرامستانی که محیط و فضای آن درشان این بزرگان باشد فراهم نشده است.

,

انتهای پیام/ 

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه