همزمان با پنجمین روز از دهه فجر؛

۳ طرح عمرانی در خلیل آباد به بهره برداری رسید

۳ طرح عمرانی در خلیل آباد به بهره برداری رسید
۳ طرح عمرانی همزمان با پنجمین روز از دهه فجر با حضور مسئولان شهرستانی در خلیل آباد با اعتباری بالغ بر 2 میلیارد و 500 میلیون ریال به بهره برداری رسید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از یار خراسانی، ظهر امروز و همزمان با پنجمین روز از دهه مبارک فجر 3 طرح عمرانی به ارزش 2 میلیارد و 500 میلیون ریال با حضور امام جمعه خلیل آباد، فرماندار و سایر مسئولین افتتاح و مورد بهره برداری قرار گرفت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, یار خراسانی,

دو واحد مسکن مددجویی هر کدام به مساحت 75 متر مربع به مبلغ 130 میلیون تومان توسط کمیته امداد خریداری و امروز توسط مسئولین شهرستان افتتاح شد.

,

همچنین نمازخانه آموزشگاه شهید رزمی به نام شهید محمد حسن آموزی روستای مزده به مساحت 100 متر مربع با مبلغ 120 میلیون تومان که توسط خیرین و آموزش و پرورش خلیل آباد ساخته شده بود مورد بهره برداری قرار گرفت.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه