با حضور ۱۲ استان؛

نمایشگاه جهیزیه ایرانی و لوازم خانگی در اردبیل دایر شد

نمایشگاه جهیزیه ایرانی و لوازم خانگی در اردبیل دایر شد
هشتمین نمایشگاه جهیزیه و لوازم خانگی با شرکت واحد‌های تولیدی در نمایشگاه بین المللی اردبیل گشایش یافت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛یه نقل از سبلان‌ما، هشتمین نمایشگاه جهیزیه و لوازم خانگی با شرکت واحد‌های تولیدی 12 استان کشور  تا 19 بهمن ماه در محل نمایشگاه بین المللی اردبیل دایر است.
 در این نمایشگاه ۴۵ واحد تولیدی و بازرگانی از استان‌های اردبیل، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، تهران، قزوین، خراسان رضوی، اصفهان، شیراز، گیلان، زنجان، همدان و کرمانشاه آخرین تولیدات و محصولات خود را به نمایش گذاشته اند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سبلان‌ما,
,

لوازم خانگی، فرش ماشینی، فرش و تابلو فرش دستبافت، لوستر و چراغ‌های تزئینی، کالای خواب، مبلمان، ناهار خوری و سرویس خواب، صنایع دستی، دکوراسیون و تزئینات داخلی منزل از جمله کالاهای  موجود در هشتمین نمایشگاه جهیزیه و لوازم خانگی است.

,

به گفته دبیر برپایی نمایشگاه بین المللی اردبیل ، هدف از برپایی نماشگاه جهیزیه حمایت از کلالای ایرانی و عرضه کالا‌های مورد نیاز مردم بدون واسطه و با قیمت مناسب است.
نمایشگاه دایمی اردبیل در حاشیه دریاچه شورابیل واقع شده است.

,
,

انتهای پیام/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه