خسارت سیل به ۴۰۳۰ واحد مسکونی مرکز لرستان

خسارت سیل به ۴۰۳۰ واحد مسکونی مرکز لرستان
استاندار لرستان گفت: ۴۰۳۰ واحد شهری و روستایی خرم‎آباد در سیل اخیر دچار مشکل شدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سیدموسی خادمی در نشست مشترک شورای مدیریت بحران و شورای مسکن روستایی لرستان اظهارکرد: فرایند تأمین اعتبار در مدیریت بحران فرایند طولانی است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
 
,
وی با ذکر این مطلب که مردم خرم‎آباد در سیل اخیر دچار مشکلات شدند، ادامه داد: هدف کاهش تمایل مادی مردم است.
,
 
,
استاندار لرستان تصریح کرد: در شهر خرم‌آباد ۷۲ میلیمتر نزولات جوی داشتیم و در زمان کمی سیلاب بالای ۵۷۰ مترمکعب بر ثانیه شکل گرفت.
,
 
,
وی با اشاره به اینکه این حجم بالای آب و کمبود ظرفیت حوضه آبریز با برخی عوامل مصنوعی از جمله دو پل در حال احداث موجب ایجاد تشدید سیل شد، ادامه داد: هزار متر از لوله آبرسانی شهر پلدختر در جریان سیل از بین رفت و بیش از ۴۰ ساعت آبرسانی شهرستان به صورت تانکر سیار انجام می‌شد.
,
 
,
خادمی با اشاره به اینکه حجم خسارات سیل در خرم‌آباد به حدی بود که به بخشی از مناطق مسکونی و تجاری خسارت جدی وارد کرد، افزود: ۱۱۳۰ واحد شهری و ۲۹۰۰ واحد روستایی در سیل اخیر دچار مشکل شدند این در حالی است که از واحدهای روستایی ۱۱۰۰ واحد نیازمند بازسازی و مابقی نیازمند تعمیرات است.
,
 
,
به گزارش ایسنا، استاندار لرستان با اشاره به اینکه ۱۶۵ واحد تجاری در سیل خرم‌آباد خسارت دید، یادآور شد: خسارت به واحدهای تجاری هم به ساختمان و بخشی از خسارت به اموال مردم وارد شده که نیازمند توجه جدی دولت است.
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه