مسئول بسیج سازندگی استان خراسان رضوی:

کمک های مردمی به مردم غزه با همکاری سازمان بسیج آغاز شد

کمک های مردمی به مردم غزه با همکاری سازمان بسیج آغاز شد
سازمان بسیج سازندگی و کمیته امداد امام خمینی در اقدامی مشترک در استان خراسان رضوی کمک های مردمی برای مردم مظلوم غزه را آغاز خواهند کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانابه نقل از پرستوها، مصیب عنابستانی در گفتگو با خبرنگار ما اظهار داشت: در اقدامی مشترک که بصورت کشوری در استان ها برگزار می شود کمک های مردمی با همکاری کمیته امداد امام خمینی (ره) از ۹ مهر ماه سال جاری جمع آوری خواهد شد.
وی تصریح کرد: دوستان غزه همگونه که در حمایت از غزه همرامی کردند و مدافع مردم مظلوم فلسطین در غزه بودند، باید در بازسازی آن نیز اقدامات لازم را انجام دهند و فعالیت هایی انجام دهند تا بتوانند خسارات وارده به غزه را بازسازی کنند.
مسئول بسیج سازندگی استان خراسان رضوی ادامه داد: ایران اسلامی همواره دوست و یاور غزه بوده است و در مجموع نظام اسلامی مدافع مظلومان سراسر عالم است، اعم از این که آنها شیعه باشند یا سنی، عرب باشند یا عجم باشند و ما باید در این مسیر به وظیفه اسلامی، قرآنی و انسانی خود عمل کنیم و ما تنها برای پیشگیری از حمله دشمن به غزه دفاع کنیم، بلکه چون آنها را بردان خود می دانیم و به صورت امت واحده فکر می کنیم در ساختن غزه نیز خود را مسئول بدانیم.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, پرستوها،,
,
,

انتهای پیام/ج

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه